Tilbage

To nye funktioner til at slutte året af på

 

Skift underskrifts- og autentifikationsmetode for en igangværende signering

Det er nu muligt at skifte underskrifts- og autentifikationsmetode for en igangværende signering. Det gik måske lidt stærkt med at få udsendt det seneste dokument, og du fik i farten valgt, at den nye medarbejder, skal underskrive med skærmunderskrift i stedet for NemID privat. Men bare rolig, du kan nu nemt gå ind og ændre både underskriftsmetoden og autentifikationsmetoden, selvom signeringen er sat i gang.

Flyt skabeloner mellem grupper

Du har nu mulighed for at flytte skabeloner mellem grupper. Har du fx en skabelon i gruppen 'HR', som du ønsker at flytte til gruppen 'Bogholderi', kan du nu nemt og hurtigt ‘drag og droppe’ skabelonen fra den ene gruppe til den anden, i stedet for at oprette en ny. Hvis du ønsker at have den samme skabelon i to grupper, gemmer du blot denne skabelon som ny skabelon og flytter den til den ønskede gruppe.

 

Vil du altid være opdateret på de nyeste features i Visma Addo? 

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev

JA, jeg giver samtykke til behandling af mine persondata som beskrevet her med henblik på at identificere mine interesseområder. Jeg er indforstået med, at mit samtykke altid kan trækkes tilbage.
Tilmeld mig nyhedsmails fra Visma, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores systemer, baseret på mine interesseområder. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.
Dit samtykke er obligatorisk
Vi anvender cookies til at indsamle information om din aktivitet på vores hjemmeside. Kombineret med data, du har oplyst os, skaber vi en profil, så vi kan vise dig indhold, der er tilpasset dine interesser. Når du accepterer, giver du os lov til at indsamle og behandle dine persondata som beskrevet her.