Design din signeringsportal


Du har nu mulighed for at brande din virksomhed med det helt nye brugervenlige design på signeringsportalen.

Du kan nemlig uploade din virksomheds logo og angive din virksomheds farve. Virksomhedsfarven bruges til knapper, ikoner og links i e-mails, når dine modtagere læser og underskriver dine dokumenter. Dette gør, at du kan vise dit eget visuelle design på signeringsportalen og i mails, så din virksomhed altid fremstår som en klar afsender i de dokumenter, der udsendes.

Vi har desuden givet signeringsportalen et ansigtsløft for at give din underskriver en langt bedre oplevelse. Det får samtidig din virksomhed til at fremstå mere professionel. I den nye signeringsportal skal din underskriver godkende og/eller underskrive hvert dokument enkeltvis. Det giver underskriver det bedst mulige overblik.

NB! Grå og lyse farver anbefales ikke som virksomhedsfarve af hensyn til brugervenlighed. Hvis du nu ikke uploader et logo, vil din virksomheds navn stadig fremgå tydeligt i både mail og signeringsportal og primærfarven vil som standard være en neutral blå farve.

  • Understøt din virksomheds visuelle identitet med logo og farve
  • Bedre brugeroplevelse
  • Optimeret performance

Visma Addo er en online service leveret af Visma. Vi er Nordeuropas største it-virksomhed med mere end 10.000 medarbejdere og 1.000.000 kunder.

Visma privatlivspolitik

Visma
Nørgaardsvej 32
2800 Kgs. Lyngby

CVR-nr. 29973334