Design din signeringsportal


Du har nu mulighed for at brande din virksomhed med det helt nye brugervenlige design på signeringsportalen.

Du kan nemlig uploade din virksomheds logo og angive din virksomheds farve. Virksomhedsfarven bruges til knapper, ikoner og links i e-mails, når dine modtagere læser og underskriver dine dokumenter. Dette gør, at du kan vise dit eget visuelle design på signeringsportalen og i mails, så din virksomhed altid fremstår som en klar afsender i de dokumenter, der udsendes.

Vi har desuden givet signeringsportalen et ansigtsløft for at give din underskriver en langt bedre oplevelse. Det får samtidig din virksomhed til at fremstå mere professionel. I den nye signeringsportal skal din underskriver godkende og/eller underskrive hvert dokument enkeltvis. Det giver underskriver det bedst mulige overblik.


NB! Grå og lyse farver anbefales ikke som virksomhedsfarve af hensyn til brugervenlighed. Hvis du nu ikke uploader et logo, vil din virksomheds navn stadig fremgå tydeligt i både mail og signeringsportal og primærfarven vil som standard være en neutral blå farve.

  • Understøt din virksomheds visuelle identitet med logo og farve
  • Bedre brugeroplevelse
  • Optimeret performance

 

Vil du altid være opdateret på de nyeste features i Visma Addo? 

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev

JA, jeg giver samtykke til behandling af mine persondata som beskrevet her med henblik på at identificere mine interesseområder. Jeg er indforstået med, at mit samtykke altid kan trækkes tilbage.
Tilmeld mig nyhedsmails fra Visma, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores systemer, baseret på mine interesseområder. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.
Dit samtykke er obligatorisk

Visma Consulting A/S
Nørgaardsvej 32
2800 Lyngby
consulting.dk@visma.com
CVR-nr 29973334

Kontakt Visma Addo Teamet:
addo@visma.com

Visma er en af Nordens største
it-virksomheder med mere end
5.500 medarbejdere og 500.000
kunder og er førende inden for
SaaS løsninger.

Vi anvender cookies til at indsamle information om din aktivitet på vores hjemmeside. Kombineret med data, du har oplyst os, skaber vi en profil, så vi kan vise dig indhold, der er tilpasset dine interesser. Når du accepterer, giver du os lov til at indsamle og behandle dine persondata som beskrevet her.