Design din signeringsportal


Du har nu mulighed for at brande din virksomhed med det helt nye brugervenlige design på signeringsportalen.

Du kan nemlig uploade din virksomheds logo og angive din virksomheds farve. Virksomhedsfarven bruges til knapper, ikoner og links i e-mails, når dine modtagere læser og underskriver dine dokumenter. Dette gør, at du kan vise dit eget visuelle design på signeringsportalen og i mails, så din virksomhed altid fremstår som en klar afsender i de dokumenter, der udsendes.

Vi har desuden givet signeringsportalen et ansigtsløft for at give din underskriver en langt bedre oplevelse. Det får samtidig din virksomhed til at fremstå mere professionel. I den nye signeringsportal skal din underskriver godkende og/eller underskrive hvert dokument enkeltvis. Det giver underskriver det bedst mulige overblik.


NB! Grå og lyse farver anbefales ikke som virksomhedsfarve af hensyn til brugervenlighed. Hvis du nu ikke uploader et logo, vil din virksomheds navn stadig fremgå tydeligt i både mail og signeringsportal og primærfarven vil som standard være en neutral blå farve.

  • Understøt din virksomheds visuelle identitet med logo og farve
  • Bedre brugeroplevelse
  • Optimeret performance

 

Vil du altid være opdateret på de nyeste features i Visma Addo? 

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev

JA, jeg giver samtykke til behandling af mine personoplysninger som beskrevet her og jeg ønsker, at Visma sender mig relevant information indenfor mine interesseområder på e-mail.

Visma Consulting A/S
Nørgaardsvej 32
2800 Lyngby
consulting.dk@visma.com
CVR-nr 29973334

Kontakt Visma Addo Teamet:
addo@visma.com

Visma er en af Nordens største
it-virksomheder med mere end
5.500 medarbejdere og 500.000
kunder og er førende inden for
SaaS løsninger.