Ny intuitiv brugerflade og distribution til e-Boks


Ny intuitiv underskriftsside

Når du næste gang skal sende dokumenter til digital underskrift, vil du opleve at underskriftssiden har fået et ansigtsløft. Vi har simplificeret det og gjort det mere overskueligt og intuitivt at navigere rundt i.

Der er nu kun 2 sider, du skal forholde dig til.

Ny underskrivning

På side 1 vælger du din ønskede skabelon, underskrivere og dokumenter samt bilag. Hvis du ønsker at ændre skabelonens standardindstillinger for den enkelte underskriver, trykker du blot på den underskriver det drejer sig om, og derefter “yderligere indstillinger”. Her kan du b.la. ændre "identifikation" og "underskriftsmetode".

Beskeder til underskrivere

På side 2 har du overblikket over dine meddelelser til underskriver. Her kan du nemt skrive kommentarer, invitationsmeddelelser og påmindelelsesmeddelelser, samt tilpasse indstillingerne, som du ønsker.

Husk, at du som administrator nemt kan oprette skabeloner til bestemte brugergrupper. Skabeloner gemmer dine indstillinger og kan nemt genbruges. De skaber overblik og optimerer processen for udsendelse af dokumenter til digital underskrift.

Optimeret menustruktur

Menustrukturen er blevet optimeret, så du nu kun får vist de mest anvendte funktioner, henholdsvis “underskrivninger” og “brevfletning”.

“Kontoindstillinger” finder du nu i drop down-menuen under dit navn, hvor du her kan tilgå de forskellige funktioner i et brugervenligt overblik.

Den nye menustruktur skaber et nemmere og bedre overblik for dig som bruger.

Distribution til e-Boks

Vi kan med glæde fortælle, at vi kan tilbyde dig mulighed for at sende, signere og arkivere til e-boks.

Du vil få mulighed for at sende, signere og arkivere dokumenter sikkert til e-Boks til en meget attraktiv pris, både hvad angår etablering og transaktioner.

Er du interesseret i at være blandt de første, der prøver distribution til e-Boks?
Så skriv til os på addo@visma.com

Visma Addo er en online service leveret af Visma. Vi er Nordeuropas største it-virksomhed med mere end 10.000 medarbejdere og 1.000.000 kunder.

Visma privatlivspolitik

Visma
Nørgaardsvej 32
2800 Kgs. Lyngby

CVR-nr. 29973334