e-Boks, hændelseslog og sikker kommunikation


Mere detaljeret hændelseslog

I et dokuments hændelseslog får du nu vist, når dine modtagere åbner det. Det giver dig en bedre indsigt, og du har dokumentation for flere trin i underskriftsprocessen. 

Sikker kommunikation

Vi arbejder hele tiden på at forbedre sikkerheden i Visma Addo. Nu har vi øget automatiseringen omkring Transport Layer Security til det højeste niveau af sikkerhed. Det betyder, at dine dokumenter kommer endnu mere sikkert frem til rette modtager.

Nye krav fra Datatilsynet

Datatilsynet kræver, at fra 1. januar 2019 skal også private virksomheder kryptere e-mails, der indeholder fortrolige eller følsomme personoplysninger.

Visma Addo får snart en ny service, så du kan leve op til Datatilsynets krav og det kan selvfølgelig kombineres med e-Boks, men mere om det i næste release.

e-Boks distribution

I sidste måned lancerede vi distribution til e-Boks. Vi har udbygget mulighederne og du kan nu notificere underskriver i e-Boks samt sende, signere og arkivere sikkert. Alt dette til en meget attraktiv pris.

Vil du høre mere?

Er du interesseret i at høre mere om distribution til e-Boks? Så send en mail til os på addo@visma.com. Så vender vi tilbage til dig. 

Visma Addo er en online service leveret af Visma. Vi er Nordeuropas største it-virksomhed med mere end 10.000 medarbejdere og 1.000.000 kunder.

Visma privatlivspolitik

Visma
Nørgaardsvej 32
2800 Kgs. Lyngby

CVR-nr. 29973334