Betal med faktura, kopier transaktion og GlobalSign certifikat


Betal med faktura 

En længe efterspurgt funktion er muligheden for at betale med faktura. Når du køber 500 credits, eller mere, er det nu muligt at efterspørge en faktura, i stedet for at betale med kreditkort.

Kopier en transaktion

Du kan nu kopiere en igangværende transaktion, og lave den om til en ny transaktion. Dette er nyttigt, hvis der eksempelvis skal ændres ejerskab på transaktionen, eller hvis den skal udsendes igen med små rettelser.

Jeg skal underskrive først

Når du tidligere valgte at underskrive som den første på en signering, var din underskriftsmetode bestemt af skabelonen for forsendelsen.

Det er nu muligt at se dig selv, som en af modtagerne for transaktionen, og hermed også ændre den påkrævede metode for identifikation og underskrift – præcis som du kan for de øvrige modtagere. 

GlobalSign 2.0 certifikat 

Pålideligheden af dokumentvalidering er nu blevet yderligere forbedret ved at implementere det nye GlobalSign 2.0 certifikat, når dokumenter underskrives.

Fejlrettelser 

I denne måned har vi også arbejdet på at forbedre sikkerheden og lavet en masse fejlrettelser, som vil optimere din generelle oplevelse af Visma Addo. Disse kan du læse mere om på vores support-side

Visma Addo er en online service leveret af Visma. Vi er Nordeuropas største it-virksomhed med mere end 10.000 medarbejdere og 1.000.000 kunder.

Visma privatlivspolitik

Visma
Nørgaardsvej 32
2800 Kgs. Lyngby

CVR-nr. 29973334