Nye underskriftsformer og identifikationsmetoder, samt optimeret dialog-boks 

Indsæt Godkender  

Som afsender af et dokument kan du nu indsætte en person med rollen som “godkender” hvor som helst i et signatur-flow. Dette betyder, at personen skal godkende udvalgte momenter, før underskriftsprocessen kan gå videre. 

Godkendelserne vises ikke i det endelige underskrevne dokument, men godkendelsen bliver logget i Visma Addo’s hændelseslog.

Underskrivning med SITHS 

Som afsender har du nu mulighed for at tilbyde SITHS som underskriftsform til svenske modtagere.

Nye identifikationsmetoder

I denne måned er det blevet muligt at benytte en række nye identifikationsmetoder. Modtagere kan nu verificere deres identitet med NemID medarbejdersignatur, Norsk BankID og Svensk BankID.

Optimeret dialog-boks "Tilføj underskriver"  

For at imødekomme det stigende antal måder, hvorpå en modtager kan identificere sig og underskrive på, er oversigten i dialog-boksen "Tilføj underskriver" blevet re-designet. 

Den optimererede dialog-boks vil gøre det mere intuitivt for dig, at finde frem til den ønskede underskriftsform og identifikationsmetode. Den nye oversigt i dialog-boksen "Tilføj underskriver" kan du se i nedenstående screenshots.

 

1. Screenshot af den optimerede dialog-boks "Tilføj underskriver" 

 

 

1. Screenshot af den optimerede dialog-boks "Tilføj underskriver" med underskriftsmetoder

Du kan som altid læse alt om denne måneds forbedringer på vores support-side

Visma Addo er en online service leveret af Visma. Vi er Nordeuropas største it-virksomhed med mere end 10.000 medarbejdere og 1.000.000 kunder.

Visma privatlivspolitik

Visma
Nørgaardsvej 32
2800 Kgs. Lyngby

CVR-nr. 29973334