Nye funktioner og features

11. november 2016.
Vi arbejder hele tiden på at gøre Visma Addo til et bedre produkt, så det giver værdi til alle vores brugeres. Med den seneste opdatering blev der tilføjet nye funktioner og feautures.

Visma Addo groups

Du kan nu oprette og tildele brugere til grupper. En gruppe kan holde egne skabeloner hvorved det er muligt at oprette fx en HR gruppe, som kun indeholder skabeloner målrettet HR forsendelser, eksempelvis til ansættelser.

Flere autentifikationsmetoder

Det er nu muligt at konfigurere, på template niveau, hvordan underskriver skal identificere sig selv, når han/hun til går underskriftsportalen.

'Ok' for accept

En underskriver kan nu godkende et dokument ved et simpelt ”OK”. Dette kan benyttes i de tilfælde, hvor det ikke er nødvendigt, at modtager underskriver dokumentet, men hvor afsender skal have dokumentation for at modtager, som minimum, har set dokumentet.

Visma Addo Sign Now

Med Visma Addo Sign Now kan en afsender markere, at han/hun selv skal underskrive først. I så fald underskrives den af afsender inden andre underskrivere bliver notificeret.

Personliggør transaktionsbillede

På transaktionsbilledet har brugeren nu har mulighed for at bestemme, hvilke kolonner i der skal være synlige.

Downsize underskriftbillede

Ved touch underskrift på trykfølsom skærm har underskriver mulighed for at gøre underskriften mindre, såfremt der ikke er meget plads på dokumentet.

 

Vil du altid være opdateret på de nyeste features i Visma Addo? 

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev

JA, jeg giver samtykke til behandling af mine persondata som beskrevet her med henblik på at identificere mine interesseområder. Jeg er indforstået med, at mit samtykke altid kan trækkes tilbage.
Tilmeld mig nyhedsmails fra Visma, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores systemer, baseret på mine interesseområder. Jeg kan til enhver tid afmelde mig igen.
Dit samtykke er obligatorisk
Vi anvender cookies til at indsamle information om din aktivitet på vores hjemmeside. Kombineret med data, du har oplyst os, skaber vi en profil, så vi kan vise dig indhold, der er tilpasset dine interesser. Når du accepterer, giver du os lov til at indsamle og behandle dine persondata som beskrevet her.