Nyt brugervenligt design og lancering af Visma Addo Support

9. December 2016.
Vi slutter året af med et brag af en opdatering til Visma Addo, vi har nemlig givet skærmbillederne et nyt og mere brugervenligt design, som vi i det nye år, vil rulle ud på hele underskriftsservicen. Derudover kan vi med glæde løfte sløret for Visma Addo Support - et support univers som kan hjælpe både afsendere, modtagere og administratorer med at få det meste ud af Visma Addo.

Tag godt imod det og glædelig jul og godt nytår fra Visma Addo-teamet.


Visma Addo får nyt brugervenligt design

Vi er i fuld gang med at give Visma Addo et nyt og indbydende design, som forbedrer brugervenligheden og det visuelle udtryk for dig som bruger. Du vil i første omgang se ændringerne på transaktionsoversigten og transaktionsdetaljer, og i løbet af det nye år bliver det nye design implementeret på de øvrige sider. Du kan godt glæde dig.

 

Nyt Visma Addo Support univers

Vi har udviklet et Visma Addo Support univers, hvor du kan få hjælp til at komme godt i gang med Visma Addo. På Visma Addo Support kan du finde nyttige guides og svar på ofte stillede spørgsmål samt opdage nye funktioner og features, så du kan få endnu mere gavn af Visma Addo. 

Besøg det nye support site her

 

Opret NemID transaktion uden kendskab til underskrivers CPR nummer

Du kan nu sende dokumenter til underskrivning med NemID-privat uden, at du kender underskrivers CPR nummer. NemID-privat (uden CPR) er en ny underskriftsmetode, som du kan konfigurere under indstillinger for underskriftsskabelonen. Dette gør processen nemmere, da det nu ikke er påkrævet, at du kender til modtagers CPR nummer.

 

Udvidet visning af handlinger på transaktionsoversigten

Vi har udvidet visningen af handlinger på transaktionsoversigten, så det nu er endnu nemmere for dig at følge dine transaktioner og se historikken. Eksempelvis vises nu også udsendelsestidspunkt af 2 faktor kode, underskriftsmetode og underskrivers ip-adresse. Samtidig styrkes bevisførelsen for, at det er den rigtige bruger, der har modtaget og underskrevet dokumentet.

 

Juridisk bindende dokument (SDO) nu som vedhæftning i PDF

Når du bruger NemID privat, NemID medarbejder eller Norsk BankID bliver underskrivers certifikat vedhæftet PDF kvitteringen. Nu har alle underskrivere det juridiske bindende dokument (SDO) som dokumentation for aftalens indgåelse, hvor det før kun var afsender der havde det originale dokument og modtager en kopi.

 

Genaktiver transaktion efter udløbsdato

Hvis modtager ikke har underskrevet dokumentet inden transaktionen udløber, har du nu mulighed for at genaktivere transaktionen inden på siden for transaktionsdetaljerne.  Denne nye funktion er målrettet de situationer, hvor et dokument skal underskrives af flere parter og hvor en af parterne pt. er utilgængelig. I de tilfælde behøver du ikke starte forfra med at lave en ny transaktion, men kan blot genaktivere den pågældende transaktion.

 

Telefonnummervalidering nu også i Addo Print

I sidste release lancerede vi en forbedret telefonnummervalidering i Visma Addo, og vi har nu gjort det samme i Addo Print. Du kan nu vælge modtagerens landekode, så den korrekte validering sikres. Samtidig er du sikker på, at du altid indtaster telefonnummeret i det rigtige format. 

 

Bedre integration mellem Visma Addo og tredjepartssystem

Visma Addo kan nu informere et tredjepartssystem når en transaktion er underskrevet og klar til at blive hentet af tredjepartssystemet. Denne nye funktion gør samarbejdet mellem de to systemer langt mere smidigt.

 

Nye kolonner i transaktionsoversigten: Afsender + Gruppe

Vi har introduceret to nye kolonner i transaktionsoverblikket, henholdsvis afsender og gruppe. Disse er med til at give dig et endnu bedre overblik i din transaktionsoversigt. Du kan aktivere kolonnerne ved at klikke på tandhjulet nede i højre hjørne på transaktionsoversigten.

Visma Addo er en online service leveret af Visma. Vi er Nordeuropas største it-virksomhed med mere end 10.000 medarbejdere og 1.000.000 kunder.

Visma privatlivspolitik

Visma
Nørgaardsvej 32
2800 Kgs. Lyngby

CVR-nr. 29973334