Systempartnere

Vores systempartnere har bygget Visma Addo ind i deres løsninger og produkter

e-Boks

Dokumenter kan sendes direkte til underskrivernes e-Boks med Visma Addo. Det kan også blot være de underskrevne dokumenter, der gemmes i e-Boks.

Nets

Nets har nogle af Danmarks største betalingsløsninger, som Dankort, Betalingsservice og NemID. Når der skal skrives under på touch-skærm, bruger de Visma Addo.

Cubes

Det modulopbyggede HR-system tilbyder bla. oversigt over HR-data og intelligente organisations-diagrammer. Dokumenter underskrives med Visma Addo.

Domidont

Domidont fra Plass Data er et system til ejendomsmæglere. Det håndterer administrative og beregningsmæssige opgaver. Salgs- og udlejningsaftaler godkendes med Visma Addo.

Easycruit

Rekrutteringssystem med mange automatiserede processer. Systemet holder styr på kandidater i talent pools og har Visma Addo integreret til underskrivelser.

Emply

Rekrutteringssystemet Emply håndterer alle faser i en rekruttering. Ansættelses-kontrakterne underskrives med Visma Addo.

Innomate

Innomate HR er et HR-system med høj grad af tilpasning og automatisering. Ansættelseskontrakterne underskrives med Visma Addo.

Legal Desk

Legal Desks automatiske formularer er udarbejdet af advokater og sætter brugerne i stand til nemt at lave juridiske dokumenter, der kan godkendes med Visma Addo.

MindKey

Et integreret HR-system, der organiserer medarbejderdata og automatiserer alle HR-processer fra rekruttering til afvikling af medarbejdere.

Patientlån

Dansk lånevirksomhed, der specialiser sig i udlån til tand-, skønheds- og specialbehandlinger.

SuperOffice

Et CRM system, der hjælper med at holde styr på kontaktinformationer, team-samarbejde og at skabe vækst.

Visma Addo app

Tamigo

En løsning i skyen, som kombinerer planlægning, fraværshåndtering, performance, medarbejder-kommunikation, HR, økonomi og forecasts.

Temponizer

Temponizer er et booking- og administrationssystem, som optimerer vikarbureauernes forretning. Alle parterne underskriver deres aftaler med Visma Addo.

TendSign

Mange offentlige virksomheder i Sverige bruger TendSign til sagsbehandling. Dokumenter kan sendes til borgere med Visma Addo fra selve løsningen.

Visma Case

Online ESDH-system der er enkelt at bruge, nemt at udbygge og i en ny lav prisklasse.

Salgspartnere

Vores salgspartnere tilbyder Visma Addo som supplement til deres egne løsninger

Azets

Azets dækker hele Norden og tilbyder services og systemer indenfor regnskab, løn og HR. Visma Addo er et perfekt supplement til deres egne ydelser.

Visma Enterprise

Vores søsterselskab leverer de store lønsystemer DataLøn og Visma Løn (tidligere MultiLøn) til alle størrelser virksomheder. Deres kunder får ofte glæde af Visma Addo.

Nemsign

Nemsign er et lille kundenært firma, der hjælper virksomheder med digital omstilling og GDPR-tilpassede løsninger. Visma Addo er stor del af deres løsninger.

nemsign.dk

Visma Commerce

Nordens største udbyder af web-baserede løsninger til indkøbsprocesser. De har både private og offentlige kunder og tilbyder dem også Visma Addo.