Sikkerhed med digital underskrift

En aftale, der underskrives digitalt, er lige så gyldig som en aftale, der er underskrevet på papir - og det er sikkert at bruge

Prøv gratis nu

100% juridisk gyldig

Der er ikke juridisk forskel på, om dine kunder underskriver digitalt eller fysisk. Når kunder underskriver aftaler og kontrakter med Visma Addo er det 100% juridisk gyldigt. En kunde binder sig til aftalen i samme grad, som hvis aftalen var underskrevet med en kuglepen på et stykke papir.

Du kan læse advokatfirmaet Bird & Bird notat om gyldighed.

Fordele ved digital underskrift frem for papir

Den digitale underskriftsproces sparer dig for tid, penge og besvær

Sikker dataopbevaring

Hos Visma har vi strenge krav til datasikkerhed. Derfor lever Visma Addo op til alle Datatilsynets standarder for god sikkerhed, ligesom vi lever op til EU's persondataforordning.

Vi bruger godkendte webstandarder, der sikrer, at du kan kommunikere sikkert og fortroligt med dine kunder når du bruger Visma Addo.

Lagrede data er gemt i en sikker database, og når du sender dokumenter ud til digital underskrift foregår det via krypterede forbindelser. På den måde havner personfølsomme oplysninger ikke forkerte steder.

Ekstra sikkerhed for dig

Med Visma Addo kan du:

  • Se hvilken e-mail dokumentet er sendt til
  • Få et præcist tidspunkt for, hvornår dokumentet er underskrevet
  • Sende en e-mail til dine kunder direkte efter underskrivelse – helt automatisk
  • Lade din kunde underskrive med NemID

Læs mere om, hvordan Visma Addo håndterer dine data

Derfor er digital underskrift både sikkert og juridisk gyldigt

Gyldig digital underskrift

I dag er der ingen formkrav til en underskrift i dansk lov. Det betyder, at en aftale er gyldig, uanset hvordan den er underskrevet. En digital underskrift er bindende og 100% gyldigt. Når din kunde sætter en digital underskrift på et dokument, er det lig med en accept af dokumentet og indholdet. Når du bruger digital underskrift af dokumenter, har du altid styr på både underskrifter, dokumenter, korrespondance samt sikkerhed.

Øget sikkerhed med NemID

Visma Addo er sikkert at bruge - uagtet om der underskrives med NemID eller underskriften er skrevet med fingeren på trykfølsom skærm eller musen. I nogle situationer kan der være en ekstra sikkerhed i at signere med NemID da de fleste danskere kender, bruger og er trygge ved NemID.

NemID er en kompliceret teknisk løsning, der er nem at bruge. NemID's løsning består af en privat nøgle, som er beskyttet af en personlig adgangskode ("noget man ved") og en kode fra et nøglekort med engangskoder ("noget man har"). Når et dokument er underskrevet med NemID, er det derfor et sikkert bevis på, at det er ejeren af det pågældende nøglekort, der har sat sin underskrift. Derfor er signering med NemID oplagt på det fortrolige dokument.

Digitale beviser for aftalens gyldighed

Set gennem de juridiske briller er en underskrift en underskrift – uagtet om den er lavet digitalt eller analogt. Men med et analogt dokument kan der opstå problemer ifm. forsendelsen, opbevaringen samt den fysiske kvalitet af dokumentet. Det kan gøre det svært at dokumentere en underskrift senere hen.

Visma Addo er en øget garanti for gyldighed. Vi fører nemlig en log, som registrerer alle hændelser. Det giver dig endnu flere muligheder, hvis der skulle opstå tvivl om en underskrift. Du kan endda tjekke det på få sekunder.

Sikker fordel med Visma Addo

Visma Addos giver dig mange fordele, som du ikke får ved at underskrive fysisk på papir. Du kan bl.a. dokumentere et dokuments rejse fra dig til kunden og tilbage igen – inklusiv det præcise tidspunkt dokumentet er underskrevet. Når et dokument er blevet underskrevet modtager begge parter en e-mail, der bekræfter, at der er indgået en aftale samt en kopi af dokumentet i underskrevet tilstand.

Kom i gang med Visma Addo nu

- vi giver de første 10 credits gratis

Kontakt os

Er du nysgerrig efter mere information om hvad Visma Addo kan gøre for dig? Eller ønsker du at prøve servicen allerede i dag? 

Prøv det gratis - eller kontakt Lars eller Jesper.

 

Lars Nygaard
Business Manager
lars.nygaard@visma.com
Telefon: 21 28 10 77

Jesper Drustrup
Direktør
jesper.drustrup@visma.com
Telefon: 25 24 21 00

Du er også meget velkommen til at sende dine spørgsmål, eller andre henvendelser, til os. Udfyld kontaktformularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Jeg accepterer, at Visma kun bruger mine persondata til at kontakte mig. Læs mere om, hvordan Visma behandler mine persondata her.

Dit samtykke er obligatorisk

Visma Consulting A/S
Nørgaardsvej 32
2800 Lyngby
consulting.dk@visma.com
CVR-nr 29973334

Kontakt Visma Addo Teamet:
addo@visma.com

Visma er en af Nordens største
it-virksomheder med mere end
5.500 medarbejdere og 500.000
kunder og er førende inden for
SaaS løsninger.

Vi anvender cookies til at indsamle information om din aktivitet på vores hjemmeside. Kombineret med data, du har oplyst os, skaber vi en profil, så vi kan vise dig indhold, der er tilpasset dine interesser. Når du accepterer, giver du os lov til at indsamle og behandle dine persondata som beskrevet her.