Sikkerhed

Visma Addo lever op til alle juridiske og tekniske krav

Prøv gratis

Visma Addo er en bundsolid dansk løsning. Vi tilbyder den højeste sikkerhed indenfor teknik, identifikation, juridisk gyldighed og behandling af personfølsomme data.

Juridisk gyldige godkendelser

Der er ingen formkrav til en underskrift i dansk lov. Det betyder, at en aftale er gyldig, uanset hvordan den er underskrevet.

Når en person sætter en digital underskrift på et dokument, er det en accept af dokumentet og indholdet.

Set gennem de juridiske briller er en underskrift en underskrift – uagtet om den er lavet med kuglepen, NemID eller tegnet på en skærm.

Se notat om gyldighed fra advokatfirmaet Bird & Bird

Sporbar sikkerhed

Med digital underskrift har du bedre styr på godkendelser, end du har med papir-underskrifter. På startsiden i Visma Addo er det nemt at se, hvor langt godkendelsesprocessen er nået.

Digital dokumentation

Du kan altid dokumentere præcist, hvad der er godkendt af hvem og hvornår.

Visma Addo giver en øget garanti for gyldighed, idet der føres en log, som registrerer alle hændelser. Det giver dig flere muligheder, hvis der skulle opstå tvivl om en underskrift. Det tager få sekunder at kontrollere en underskrift med Visma Addo.

Der er betydeligt færre usikkerheder med digital underskrift i forhold til papir-underskrifter. Når et dokument er underskrevet, modtager alle parter en e-mail, der bekræfter aftalen med en kopi af det underskrevne dokumentet.

Øget sikkerhed med NemID

De fleste danskere kender og bruger NemID. Kendskab og tryghed er en stor fordel i sig selv og understøtter et hurtigt forløb. Godkendelse med NemID er et oplagt valg til fortrolige dokumenter som fx virksomhedsregnskaber.

Med NemID er du sikker på, hvem der underskriver - dette er fx et krav ved mange ansættelser.

Fuld beskyttelse af data

Vi har strenge krav til datasikkerhed. Visma Addo lever op til alle Datatilsynets standarder for god sikkerhed, ligesom vi lever op til EU's persondataforordning.

Hvem kan hvad?

Visma Addo har en rolle- og rettighedsmodel, der styrer, hvilke rettigheder og muligheder brugere har. Er du administrator, har du rettigheder til at gøre brug af alle funktioner. Det er også dig, der tildeler rettigheder og roller til andre brugere af Visma Addo i din virksomhed.

Vi gemmer kun i ti dage

Dokumenter bliver kun opbevaret mens underskrivningen er i gang. Visma Addo sletter dokumenter ti dage efter, at underskrivningen er fuldført eller udløbet.

Information om underskrivninger bliver logget og er altid tilgængelige i Visma Addo. Disse data bliver aldrig slettet, så du kan altid se, hvad der er sket i en underskrivning.

Krypteret overførsel af data

Dokumenter sendt til digital underskrift med Visma Addo indeholder ofte personhenførbare eller personfølsomme oplysninger.

Alle meddelelser, der sendes mellem parterne i Visma Addo, er krypterede og sendes via kryptererede forbindelser, som beskytter de personfølsomme informationer.

Du vælger selv niveauet af beskyttelse til det enkelte dokument. Visma Addo tilbyder simpel adgangskode, tofaktor-godkendelse med en kode på SMS eller identifikation med NemID blot for at læse det.

 

Få et dokument underskrevet digitalt i dag

Opret en profil på få minutter og prøv selv, hvor let det er at få underskrevet dokumenter digitalt

Prøv Visma Addo gratis

Visma Addo er en online service leveret af Visma. Vi er Nordeuropas største it-virksomhed med mere end 10.000 medarbejdere og 1.000.000 kunder.

Visma privatlivspolitik

Visma
Nørgaardsvej 32
2800 Kgs. Lyngby

CVR-nr. 29973334