Høj sikkerhed og beskyttet dataopbevaring

Sikkerhed i Visma Addo

Visma Consulting er ansvarlig for at godkende de selskaber, der ønsker at gøre brug af Visma Addo. Den lokale administrator fra den enkelte virksomhed, er ansvarlig for at autorisere, at medarbejdere i virksomheden kan bruge tjenesten.

Med Visma Addo får du en sikker løsning, der lever op til EU's persondataforordning.

Læs mere om hvordan vi forbereder sig til EU's persondataforordning

Brugeradgang – hvem kan hvad?

For at tilgå Visma Addo selvbetjening skal du logge ind på www.vismaaddo.net med et korrekt brugernavn og adgangskode.

Visma Addo indeholder en rolle- og rettighedsmodel, der styrer hvilke rettigheder og muligheder du som bruger har i systemet. Er du administrator har du rettigheder til at gøre brug af alle funktioner og det er også dig, der som administrator tildeler rettigheder og roller til andre brugere af Visma Addo i din virksomhed.

Hvis du er inaktiv i 15 minutter efter du er logget ind på www.vismaaddo.net bliver du automatisk logget ud.

Så længe gemmer Visma Addo data

Visma Addo er en transaktionsløsning, hvilket vil sige at data og dokumenter, som er genereret af Visma Addo kun bliver opbevaret i transaktionsperioden. Visma Addo opbevarer derfor kun dokumenterne i ti dage, hvorefter de bliver slettet. Sørg derfor altid for at gemme en kopi af dokumentet eller journalisér det direkte ind i dit digital arkiv.

Når Visma Addo har modtaget en kvittering fra alle parter, bliver dokumenter og XML filer tilhørende transaktionen automatisk slettet.

Information om transaktioner bliver logget og er tilgængelig via transaktionsoverblikket i Visma Addo og bliver ikke slettet.

Prøv Visma Addo nu

Sikker og krypteret overføring af data

Da Visma Addo overfører data mellem forskellige parter har løsningen en sikkerhedsmodel, hvor alle adgangskoder i databasen er krypteret. Sikkerhedsmodellen sørger for, at de forskellige parter kun kan tilgå egne data og ikke tilgå andre parters data.

E-mails med følsomme oplysninger

Alt afhængig af hvilke dokumenter du sender til digital underskrift gennem Visma Addo, kan de indeholde personfølsomme- eller følsomme oplysninger. Alle e-mails der sendes mellem parterne i Visma Addo foregår via kryptererede forbindelser, som skal forhindre at ingen personfølsomme oplysninger slipper ud.

Levering af dokumenter til modtager kræver, at det vedhæftede dokument til modtageren er beskyttet med en adgangskode.

Sikker kommunikation med kryptering og digital signatur

Alt afhængig af hvad de dokumenterne du sender til digital underskrift indeholder, kan Visma Addo overføre personfølsomme oplysninger via internettet.

Det er derfor vigtigt at sikre at, indholdet er beskyttet mod at blive set eller manipuleret af tredjepart. Netop derfor er meddelelser, der sendes via Visma Addo krypteret og indeholder en digital signatur. Signaturen sikrer, at budskabet kommer direkte fra Visma Addo, og at det ikke har ændret rute undervejs.

For at etablere sikker kommunikation, anvender Visma Addo en bred vifte af webstandarder:

  • HTTPS: HTTP-trafik er krypteret med SSL / TLS-protokollen. HTTPS giver også mulighed for at bekræfte identiteten af ​​webserveren via en X.509 certifikat.
  • S / MIME: En standard for kryptering og signering af e-mail-beskeder. Afsenderens identitet er bekræftet gennem et X.509 certifikat.
  • X.509-certifikater: X.509 er en standard for Public Key Infrastructure (PKI). Et certifikat er udstedt af en autoriseret organisation kaldet Certificate Authority (CA), som står for bekræftelse af identiteten. Certifikatet indeholder to nøgler til asymmetrisk kryptering, en offentlig nøgle og en privat nøgle. Certifikatets ejer er den eneste, der har adgang til den private nøgle, der bruges til kryptering. Det krypterede indhold kan kun dekrypteres med den matchende offentlige nøgle. Ved at stole på certifikatudstederen sikres afsenderens identitet, og dermed indholdet.

Serverne, der kommunikerer med de eksterne parter identificeres ved X.509-certifikater.

Levering af e-mails til en modtager kræver en kryptering af de vedhæftede dokumenter, da disse kan indeholde personfølsomme oplysninger.

De vedhæftede dokumenter er krypteret med en stærk 128 bit AES (Advanced Encryption Standard), som følger anbefalingerne fra det danske Datatilsyn.

Prøv Visma Addo gratis

Prøv Visma Addo med det samme

- Vi giver de første dokumenter gratis

Kontakt os

Er du nysgerrig efter mere information om hvad Visma Addo kan gøre for dig? Eller ønsker du at prøve servicen allerede i dag? 

Prøv det gratis - eller kontakt Lars eller Jesper.

 

Lars Nygaard
Business Manager
lars.nygaard@visma.com
Telefon: 21 28 10 77

Jesper Drustrup
Direktør
jesper.drustrup@visma.com
Telefon: 25 24 21 00

Du er også meget velkommen til at sende dine spørgsmål, eller andre henvendelser, til os. Udfyld kontaktformularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Jeg accepterer, at Visma kun bruger mine persondata til at kontakte mig. Læs mere om, hvordan Visma behandler mine persondata her.

Dit samtykke er obligatorisk

Visma Consulting A/S
Nørgaardsvej 32
2800 Lyngby
consulting.dk@visma.com
CVR-nr 29973334

Kontakt Visma Addo Teamet:
addo@visma.com

Visma er en af Nordens største
it-virksomheder med mere end
5.500 medarbejdere og 500.000
kunder og er førende inden for
SaaS løsninger.

Vi anvender cookies til at indsamle information om din aktivitet på vores hjemmeside. Kombineret med data, du har oplyst os, skaber vi en profil, så vi kan vise dig indhold, der er tilpasset dine interesser. Når du accepterer, giver du os lov til at indsamle og behandle dine persondata som beskrevet her.