Sådan underskriver du en PDF online

Det kan være en længere process at finde frem til, hvordan man underskriver en PDF online. Det hele starter med en søgning på Google, men allerede her begynder det at blive vanskeligt. Hvilken løsning skal du vælge? Hvad fungerer egentlig, hvad passer til virksomhedens behov, er det sikkert, og hvad koster det?

Når man gerne vil underskrive en PDF online, skal man kigge efter en digital underskriftsløsning. Der kan være mange at vælge imellem, og derfor er det vigtigt, at man begynder sin research med at kigge indad i virksomheden.

Få hjælp til hvordan du kan finde den rigtige løsning, med disse 4 simple trin​:

  • Undersøg, hvad virksomhedens behov er i forhold til digital underskrift
  • Undersøg, hvordan I får mest ud af jeres digitale underskriftsudbyder
  • Undersøg, hvilke funktioner I vægter højest; digital underskrift, automatiserede underskriftflows eller indhentning af data digitalt
  • Undersøg, hvilket budget virksomheden har

Når I har gennemgået disse 4 trin, er I ved at være klar til at vælge en digital underskriftsudbyder. Her kan I med fordel tage kontakt til et udvalg af de mest populære digitale underskriftsudbydere og få indhentet et tilbud.

Vi vil i sagens natur foreslå, at I kigger nærmere på Visma Addo. Med Visma Addo får I en løsning, der kan tilpasses efter jeres behov. I får samtidig flere funktioner end bare digital underskrift. I får nemlig alt fra sikker filoverførsel og indhentning af informationer via digitale formularer, der kan integreres til jeres hjemmeside. I kan selvfølgelig også underskrive PDF’er online.

Prøv Visma Addo gratis

Kan man skrive under online?

Det korte svar er “Ja”. Man kan sagtens underskrive online.
For det første skal man finde finde ud af, hvad behovet er for at skrive under online. Uanset om du bare skal underskrive en PDF online, indhente informationer på kunder eller indhente en underskrift fra en kontrakt, så er det nok ikke sidste gang, du kommer til at stå med det behov.

Der er mange fordele ved at skrive under online eller underskrive digitalt:​

  • I sparer tid og ressourcer
  • I får hurtigere indhentet den information, der skal bruges
  • I arbejder smartere og dermed mere effektivt
  • I vil opleve mindre ventetid og en hurtigere ansættelsesproces

Der er mange flere fordele at hente ved at finde en løsning, der kan hjælpe jer med at underskrive PDF’er online. Så snart i er igang, vil I have svært ved at se hvordan I kan undvære det.

 

Sådan kommer I i gang med Visma Addo

Visma Addo er nemt, effektivt og sikkert. I får den hjælp, I skal bruge fra starten, og der er altid mulighed for at få svar på spørgsmål eller få lavet en skræddersyet løsning.
Visma Addo er en underskriftsløsning uden binding. Du betaler kun for de underskrifter, du bruger. Du kan sammensætte din konto hos Visma Addo, som du har lyst, og supporten står altid klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål eller problemer.
Visma Addo gør dit arbejde nemmere. Du får en helstøbt løsning, der sammensætter alt det, du har behov for og mere til, når du skal have en underskrift i hus.

 

Med Visma Addo får du:

Overblik

Følg alle de dokumenter, du har sendt til underskrift, og se dine underskriftsflows.

Påmindelser

Visma Addo sender automatiske påmindelser til modtageren.

Workflow

Send PDF'er og dokumenter til underskrift i bestemte rækkefølger og design dine underskriftsflows, så de passer til jeres behov.

e-Boks

Send dokumenter direkte til modtagerens e-Boks.

Visma Addo Print

Installer vores Visma Addo printer-software, der gør det muligt for dig at sende dokumenter direkte fra dit foretrukne program som fx. Word.

Personlig branding

Indsæt virksomhedens logo og vælg jeres farver. Så er modtageren ikke i tvivl om afsenderen.

Der er ingen tid at spilde, når det kommer til at optimere jeres digitale strategi og få underskrevet PDF’er online – hurtigt og nemt. Kom igang allerede i dag, spar værdifulde ressourcer, og opdag glæden ved at få optimeret jeres manuelle processer.

 

Send de første mange dokumenter gratis, og prøv selv, hvor smart det er

Opret din profil på 2 minutter, så er du klar til at sende dokumenter til underskrift.

Prøv Visma Addo

Prøv selv hvordan digital signering fungerer

Viden og inspiration

Se mere på vismaaddo.dk

Sådan underskriver du elektronisk

Hvordan underskriver man elektronisk? Få overblik over, hvordan digitale underskrifter fungerer – og hør mere om blandt andet sikkerheden.

Læs mere

Digital signatur

At indhente en underskrift kan være en langsommelig og dyr proces. Med digital signatur af dokumenter kan du nemt, hurtigt og sikkert indsamle alle underskrifter digitalt.

Læs mere

Vil du have mere inspiration til digitaliseringen af jeres underskrifts­processer?

Se flere blogindlæg