Motiverende arbejdsmiljø

Vi sætter en ære i at anvende vores erfaringer og tekniske viden til at løse opgaver til både kundens og egen tilfredshed.

Medarbejderne er vores vigtigste ressource, og nøglen til vores succes. Derfor gør vi meget ud af at skabe de bedste rammer for personlig og faglig udvikling og sørger for, at alle medarbejdere er med til at gøre en forskel for vores kunder. Vi tager vores arbejde seriøst samtidig med, at vi skal have det sjovt.

.

Energisk og uformelt arbejdsmiljø

Vi har et energisk og uformelt arbejdsmiljø, hvor både teamånd og individualisme er nøgleord. Visma er kendetegnet ved en flad organisation, og som vores nye kollega vil du derfor opleve en stor fleksibilitet og omstillingsevne i vores organisation.

Du kan være sikker på, at der bliver lyttet til dig, når du kommer med de gode idéer. Vi har en høj grad af holdånd på tværs af hele virksomheden, og selvom det er vigtigt at kunne arbejde selvstændigt, er vi der for at hjælpe hinanden.

Socialt samvær

Vi synes, det er vigtigt, at vores medarbejdere har det sjovt – også med hinanden. Hvert år afholder vi sommerfest og julefrokost, og derudover arrangerer vi løbende forskellige sociale aktiviteter, der er med til at skabe det gode sammenhold og den positive ånd, du vil opleve i Visma.

Kontakt HR

hr@visma.com
70 27 31 30