Gå til hovedsiden

Visma Blog Danmark

Alle artikler

 • Christian Harder, Management Trainee

  Mit første Management Trainee-projekt

  Hvordan ser de første måneder ud i Visma? Får vi egentlig lov til at lave noget, der gør en forskel? Christian Harder, vores danske management trainee, blev bedt om at dele sine erfaringer om sit første projekt.

 • Vejen til et softwareudvikler job i Visma

  Thais er både uddannet softwareingeniør og medialog. Kombinationen af de to uddannelser har givet ham mulighed for at skræddersy sine kompetencer og sætte sit eget personlige præg på sine arbejdsopgaver som Visma graduate.

 • Ny ferielov: IBM indså hurtigt vigtigheden i korrekt ferieregistrering

  Den 1. september 2020 træder en ny ferielov i kraft. En ny ferielov og overgangen dertil stiller en række nye krav til danske virksomheder – heriblandt er vigtigheden i korrekt ferieregistrering. Læs, hvordan IBM Danmarks HR-direktør, Anne Marie Ravn, og HR Transformation and Operations Leader, Klaus Ottosen, gjorde organisationen klar til den nye ferielov.

 • Ret til provision under ferien?

  Får din medarbejder provision, skal du være opmærksom på, at vedkommende har ret til at blive kompenseret for den mistede provision under ferien. Men hvordan skal løn under ferie beregnes, når medarbejderne også får udbetalt provision? Er du nysgerrig, så læs mere her.

 • Byd robotterne velkommen – de er kommet for at blive

  Robotics, også kendt som RPA (Robotics Process Automation), er lige nu et af tidens mest populære buzzwords inden for IT-verdenen. Og det ser ikke ud til blot at være en døgnflue, tværtimod. Men hvad betyder robotics for organisationen – for ikke at tale om, hvad betyder det for medarbejderne? Bliver robotterne vores nye kollegaer, eller kommer de i stedet og overtager vores arbejde?

 • Hvordan får nutidens controller tid til at agere business partner?

  En traditionel controller forbindes ofte med én, der har styr på virksomhedens økonomi, budgetter og regnskaber. Et vigtigt fokus som nutidens controller naturligvis også skal være en haj til. I dag forventes det dog, at nutidens controller også kan agere business partner for organisationen gennem økonomisk rådgivning om fremtiden på baggrund af fakta. Dette ekstra fokusområder kræver, at der frigøres tid – blandt andet fra de manuelle og bearbejdende dataprocesser, som et BI-værktøj kan medvirke til.

 • Skab høj performance med en sund kultur

  I Visma Enterprise arbejder vi hele tiden på at bibeholde og bygge videre på vores allerede gode kultur. En af vores aktive indsatser er vores såkaldte High Performance program (HIP), som vi etablerede for et år siden.
  De erfaringer, vi allerede har gjort os med programmet, kan du læse om her. Vi håber, det vil give inspiration til en måde, man konkret kan arbejde med organisationskulturen som en kontinuerlig proces.

 • Selvfølgelig kan og skal kvinder gå efter "magten"!

  Faktum er imidlertid, at kun 27 % af ledende positioner i Danmark besiddes af kvinder. Det viser seneste tal fra Eurostat. Og det undrer mig i den grad. Hvorfor går kvinder ikke efter ”magten” i virksomhederne på samme måde, som mændene gør? Hvorfor er det fx kun mænd, der henvender sig til mig og byder sig til som den helt rette kandidat til en topstilling, som jeg endnu ikke selv ved, jeg har brug for?

Mest læste