Gå til hovedsiden

5 grunde til at vælge cloud computing

Rejsen mod skyen er i fuld gang, og for mange små og mellemstore iværksættere, er den allerede begyndt.

Løsninger i skyen (cloud computing) er på forkant med nutidens skiftende teknologiske ændringer, og det er ikke bare et modefænomen. Vi gør alle brug af mulighederne ved cloud computing, uanset om vi er bevidste om det eller ej; vores personlige filer er gemt i skyen, vi fastholder vores venskaber via apps og mange virksomheder flytter deres data til skyen.

5 grunde

 1. Der er ingen software eller hardware som skal installeres
 2. Softwaren er let tilgængelig
 3. Det fremmer skalerbarheden, så du altid er fleksibel
 4. Det tilbyder reducerede og forudsigelige omkostninger
 5. Det kan give integreret og automatiseret forretningssoftware

Bliv konkurrencedygtig

I dag bliver virksomheder konkurrencedygtige ved at bruge den nyeste cloud-teknologi på en intelligent måde. At være i stand til at træffe beslutninger baseret på nøjagtige up-to-date information, der er tilgængelig uanset hvor du er, giver dig mulighed for at reagere på kundehenvendelser eller sende rapporter på farten. Dette vil øge din virksomheds effektivitet og gøre det muligt at være et skridt foran konkurrenterne.

Læs mere i vores gratis whitepaper, der tager et dybdegående kig på, hvorfor din virksomhed bør overveje en cloud-løsning, og kigger samtidig på de fordele og ulemper der ved cloud-teknologien.

Mest læste

 • Det betyder den nye revisorlov for din virksomhed

  Uafhængighed og uvildighed. Det er formålet med de kommende ændringer til revisorloven, der træder i kraft senest 17. juni 2016. Læs med her, hvis du vil vide, hvordan loven får indflydelse på din virksomhed.

 • Omvendt betalingspligt – hvordan er det nu?

  Fra d. 1 juli 2014 har nye regler været gældende for moms ved køb af mobiltelefoner, PC’er, tablets m.v. Vi gennemgår her hvad det betyder både for dig som køber og sælger af mobil- og IT-udstyr.