Gå til hovedsiden

5 grunde til at vælge cloud computing

Rejsen mod skyen er i fuld gang, og for mange små og mellemstore iværksættere, er den allerede begyndt.

Løsninger i skyen (cloud computing) er på forkant med nutidens skiftende teknologiske ændringer, og det er ikke bare et modefænomen. Vi gør alle brug af mulighederne ved cloud computing, uanset om vi er bevidste om det eller ej; vores personlige filer er gemt i skyen, vi fastholder vores venskaber via apps og mange virksomheder flytter deres data til skyen.

5 grunde

 1. Der er ingen software eller hardware som skal installeres
 2. Softwaren er let tilgængelig
 3. Det fremmer skalerbarheden, så du altid er fleksibel
 4. Det tilbyder reducerede og forudsigelige omkostninger
 5. Det kan give integreret og automatiseret forretningssoftware

Bliv konkurrencedygtig

I dag bliver virksomheder konkurrencedygtige ved at bruge den nyeste cloud-teknologi på en intelligent måde. At være i stand til at træffe beslutninger baseret på nøjagtige up-to-date information, der er tilgængelig uanset hvor du er, giver dig mulighed for at reagere på kundehenvendelser eller sende rapporter på farten. Dette vil øge din virksomheds effektivitet og gøre det muligt at være et skridt foran konkurrenterne.

Læs mere i vores gratis whitepaper, der tager et dybdegående kig på, hvorfor din virksomhed bør overveje en cloud-løsning, og kigger samtidig på de fordele og ulemper der ved cloud-teknologien.

Mest læste

 • Visma trækker i trøjen for en god sag

  I dag er det 1. marts og dermed også forårets første dag i kalenderen. Det har dog ikke været det, der har været det store samtaleemne i Visma House i Carlsberg Byen i dag men i stedet har vi markeret #fodboldtrøjefredag med farverige fodboldtrøjer, konkurrencer og stadionplatte for at støtte om Børnecancerfondens årlige indsamlingsdag.

 • Ret til provision under ferien?

  Får din medarbejder provision, skal du være opmærksom på, at vedkommende har ret til at blive kompenseret for den mistede provision under ferien. Men hvordan skal løn under ferie beregnes, når medarbejderne også får udbetalt provision? Er du nysgerrig, så læs mere her.

 • Omvendt betalingspligt – hvordan er det nu?

  Fra d. 1 juli 2014 har nye regler været gældende for moms ved køb af mobiltelefoner, PC’er, tablets m.v. Vi gennemgår her hvad det betyder både for dig som køber og sælger af mobil- og IT-udstyr.