Gå til hovedsiden

Visma Blog Danmark

Alle artikler

 • Gevinsten af virksomhedskultur

  I maj fløj vi næsten 1000 medarbejdere til Madrid. Hvorfor? For at styrke vores følelse af formål, øge professionalismen, viden og teamånd blandt vores medarbejdere, styrke identiteten af vores division og gøre os bedre sammen. En investering i vores kultur.

 • Et tilbageblik på 6 livlige måneder i Visma Enterprise

  Her halvvejs igennem 2018 kan vi kigge tilbage på 6 måneder som Visma Enterprise Danmark. Et halvår, der har været i fuld fart, og som har stillet nye og større krav til os som leverandør og til jer som kunder, men som jeg synes, vi er lykkedes godt med.

 • 50 år gammel – men vi har aldrig følt os yngre…

  Vi var danskernes første – og er stadig de største. Visma Enterprise, som er det tidligere Bluegarden, virksomheden bag DataLøn og Multidata, fejrer i dag sit 50 års jubilæum. Visma Enterprise kan nu kalde sig en ældre virksomhed, men i virkeligheden har vi aldrig set yngre ud. Visma ligger stadig i spidsen – både hvad angår innovation og markedsandele. Spørgsmålet er, hvordan vi bliver ved med at holde os så ung, når vi nu kan kalde os selv for midaldrende?

 • Derfor blev jeg graduate i Visma Consulting

  Andreas Fruergaard er uddannet kandidat i Softwareudvikling og -teknologi fra IT-Universitet i København. Han startede som graduate i Visma Consulting og arbejder i dag som knivskarp it-konsulent. I dette indlæg fortæller Andreas, hvorfor han valgte at blive konsulent hos Visma, samt hvad valget betyder for ham i dag.

 • EU's persondataforordning

  Tjen penge på EU’s persondataforordning (GDPR)

  I disse dage skrives der meget om, hvordan EU’s nye persondataforordning (GDPR), der bliver håndhævet her i Danmark fra d. 25. maj 2018, kommer til at presse de danske virksomheder. Presset kommer, fordi virksomhederne skal bruge mange ressourcer på at blive klar til at leve op til alle forordningens krav. Jeg synes, at man skal anskue det fra en anden vinkel og se den nye forordning som en konkurrencemæssig mulighed frem for et pres.

 • Visma Consulting Competence Conference 2018

  Du siger udgift? Vi siger investering

  Alle Visma Consultings ansatte er inviteret på weekendtur til Madrid. Den tre dage lange konference er en hyldest til vores medarbejdere og en investering i forretningens fortsatte udvikling.

 • Personalegodeundersøgelsen november 2017

  Er personalegoder fortsat et strategisk middel til at tiltrække og fastholde de rigtige medarbejdere og hvordan har virksomhedernes udbud af personalegoder ændret sig siden Finanskrisen?

Mest læste