Gå til hovedsiden

Visma Blog Danmark

Alle artikler

  • 3 praktiske tips til at overholde GDPR

    Den nye persondataforordning er trådt i kraft og databehandleraftalerne er på plads. Så hvad skal der ske nu? Bliv klogere på, hvordan DataLøn arbejder efter den nye lovgivning.

  • Advanced Analytics: Sådan får du succes

    Sådan lykkes du med Advanced Analytics

    Ofte bliver bløde kompetencer, såsom kommunikation og domæneviden, undervurderet, men de bløde kompetencer skal ses som fundamentet for de hårde kompetencer – uden de bløde kompetencer kan, der ikke bygges succesfulde løsninger. Derfor skal de bløde og hårde kompetencer kombineres for at give vellykket Advanced Analytics.

  • 5 pointer fra ny EU-dom

    5 pointer fra ny EU-dom om ferie

    Som arbejdsgiver skal du aktivt sørge for, at dine medarbejdere holder ferie. Det har EU-domstolen for nylig slået fast. Her får du de 5 vigtigste pointer fra dommen.

  • Få det optimale ud af din refusionssøgning

    Der kan være penge at hente ved refusionssøgninger – hvis de vel at mærke er foretaget korrekt og rettidigt. Da refusionssøgninger kan være et stort, og nogle gange uoverskueligt, administrativt arbejde, kan vigtige processer nemt blive overset, og det kan resultere i, at virksomheder ikke altid får det fulde ud af det ellers omfattende arbejde.

  • Nordic Graduate Meetup i København

    Hos Visma Consulting får alle nye nordiske graduates hvert år mulighed for at møde hinanden til arrangementet Nordic Meetup. I dette indlæg fortæller norske Andreas Remøy om Nordic Meetup 2018, der fandt sted i København. Indlægget er oversat fra norsk.

  • Oskar er graduate i Visma

    Bliv graduate i Visma Consulting

    Oskar Carnbring Bonde er uddannet kandidat i erhvervsøkonomi og informationsteknologi fra Copenhagen Business School. Han startede som graduate i Visma Consulting og arbejder i dag som knivskarp it-konsulent. I dette indlæg fortæller Oskar, hvorfor han valgte Vismas graduate program. 

  • Oskar er graduate i Visma

    Bliv graduate i Visma Consulting

    Oskar Carnbring Bonde er uddannet kandidat i erhvervsøkonomi og informationsteknologi fra Copenhagen Business School. Han startede som graduate i Visma Consulting og arbejder i dag som knivskarp it-konsulent. I dette indlæg fortæller Oskar, hvorfor han valgte Vismas graduate program. 

  • Frederik er graduate i Visma

    Få ansvar som graduate i Visma

    Frederik har en bachelor inden for softwareudvikling og en overbygning som webintegrator fra Roskilde Tekniske Skole. Han startede som graduate i Visma Consulting og arbejder i dag som udvikler i C#. I dette indlæg fortæller Frederik, hvorfor han valgte Vismas graduate program. 

  • Et tilbageblik på året der gik – 2018

    Et nyt år står for døren – og vi kan i Visma Enterprise kigge tilbage på et spændende og begivenhedsrigt år. Et ord, der særligt kan beskrive 2018 hos os, er forandring. Men med en masse engagerede og omstillingsparate kollegaer (gamle som nye), har vi sammen kunne se muligheder frem for begrænsninger i den omskiftelige tid. Vi har kogt året der gik i Visma Enterprise ned til fem store overskrifter.

Mest læste

  • Visma trækker i trøjen for en god sag

    I dag er det 1. marts og dermed også forårets første dag i kalenderen. Det har dog ikke været det, der har været det store samtaleemne i Visma House i Carlsberg Byen i dag men i stedet har vi markeret #fodboldtrøjefredag med farverige fodboldtrøjer, konkurrencer og stadionplatte for at støtte om Børnecancerfondens årlige indsamlingsdag.

  • Ret til provision under ferien?

    Får din medarbejder provision, skal du være opmærksom på, at vedkommende har ret til at blive kompenseret for den mistede provision under ferien. Men hvordan skal løn under ferie beregnes, når medarbejderne også får udbetalt provision? Er du nysgerrig, så læs mere her.

  • Omvendt betalingspligt – hvordan er det nu?

    Fra d. 1 juli 2014 har nye regler været gældende for moms ved køb af mobiltelefoner, PC’er, tablets m.v. Vi gennemgår her hvad det betyder både for dig som køber og sælger af mobil- og IT-udstyr.