Gå til hovedsiden

Visma Blog Danmark

Alle artikler

 • Forældrekøb

  Forældrekøb

  Forældrekøb er en populær løsning i disse tider. Forældre køber en bolig og udlejer den til sit barn. Der er mange valg, der skal træffes, muligheder, som skal afdækkes og ikke mindst regler, som skal overholdes. Har I overvejet et forældrekøb? Så læs blogindlægget og bliv godt klædt på.

 • Lønsumsafgift

  Lønsumsafgift

  Hvis din virksomhed skal betale lønsumsafgift, er der fire metoder at beregne lønsummen efter. Hvilken af de fire metoder gælder for din virksomhed? Læs blogindlægget og bliv klogere.

 • Suger kunderne pengene ud af dig?

  Det kan være en stor mundfuld for mindre virksomheder at sikre sig en effektiv inddrivelse. Bogholder Winnie Sørensen fra Hennings Kloakrens A/S giver her sine råd til, hvordan du kan forbedre din virksomheds likviditet gennem en effektiv rykker- og inkassoprocedure.

 • Persondataloven – En lov, der ikke længere kan ignoreres

  De seneste år har vi set flere alvorlige eksempler på, at brud på sikkerheden hos virksomheder og offentlige myndigheder har ført til, at store mængder af personoplysninger er blevet lækket. Nu er der stramninger og hårdere straffe på vej fra EU. Læs blogindlægget.

 • Rigtig løn til tiden!

  Susanne Hansen er lønkonsulent og teamleder i Visma og ser hver dag frem til en arbejdsdag præget af gode kollegaer, et godt sammenhold, spændende opgaver, vækst og udvikling. Læs blogindlægget og få et indblik i Susannes hverdag som lønkonsulent i en af Nordens førende virksomheder.

Mest læste