Gå til hovedsiden

Visma Blog Danmark

Alle artikler

 • Rigtig løn til tiden!

  Susanne Hansen er lønkonsulent og teamleder i Visma og ser hver dag frem til en arbejdsdag præget af gode kollegaer, et godt sammenhold, spændende opgaver, vækst og udvikling. Læs blogindlægget og få et indblik i Susannes hverdag som lønkonsulent i en af Nordens førende virksomheder.

 • Prioriter dine opgaver

  3 tips til at prioritere dine opgaver

  Kender du det, at to-do-listen bare bliver længere og længere, og at tiden bare flyver afsted for dig? Så er det tid til at lære og prioritere dine opgaver, og komme stress til livs. Vi kommer i dette indlæg med 3 gode værktøjer, som du kan begynde og bruge allerede nu.

 • Outsorcing eller inhouse?

  Outsourcing: Skal vi ansætte eller outsource regnskab og løn?

  Giver outsourcing af opgaver som løn og regnskab mening for din virksomhed, eller skulle I hellere ansætte en bogholder (mere)? Det spørgsmål er der mange virksomhedsejere, der stiller sig selv. Før du beslutter, om outsourcing er det rigtige, så læs her om fordele og ulemper.

 • 8 tips til en bedre søvn

  8 tips til en bedre søvn

  Hvis du er træt, er du ikke særlig effektiv. Dette blogindlæg handler om, hvordan du kan arbejde mere effektivt, ved at give dig 8 tips til en bedre søvn.

 • Rigtig god påske fra Visma

  Endelig står påsken for døren, og her hos Visma ser vi frem til nogle afslappende dage fyldt med påsketraditioner! En af dem indbefatter æg og et godt konkurrence-gen – hvad gør dine?

 • Ansæt de rigtige!

  I Falck klarer vi os uden rekrutteringsbureauer. Hvorfor det, vil nogle HR-folk spørge. Læs blogindlægget af Pernille Sandberg og få svaret.

 • 12 tips til effektive møder

  12 tips til effektive møder

  Møder som tager en masse tid, uden at der er en agenda og uden at de er forberedte – dette er ikke effektivt. Vi kommer her med 12 tips til effektive møder.

Mest læste