Gå til hovedsiden

Visma Blog Danmark

Alle artikler

  • Bliv økonomitrainee i Visma

    Økonomitrainee i Visma

    Majbritt Henriksen på 23 år har altid vidst, at hun ville være noget inden for økonomi. Nu har hun været økonomitrainee i Visma i to år, og hun har bestemt ikke fortrudt beslutningen.

  • Forældrekøb

    Forældrekøb

    Forældrekøb er en populær løsning i disse tider. Forældre køber en bolig og udlejer den til sit barn. Der er mange valg, der skal træffes, muligheder, som skal afdækkes og ikke mindst regler, som skal overholdes. Har I overvejet et forældrekøb? Så læs blogindlægget og bliv godt klædt på.

  • Lønsumsafgift

    Lønsumsafgift

    Hvis din virksomhed skal betale lønsumsafgift, er der fire metoder at beregne lønsummen efter. Hvilken af de fire metoder gælder for din virksomhed? Læs blogindlægget og bliv klogere.

  • Suger kunderne pengene ud af dig?

    Det kan være en stor mundfuld for mindre virksomheder at sikre sig en effektiv inddrivelse. Bogholder Winnie Sørensen fra Hennings Kloakrens A/S giver her sine råd til, hvordan du kan forbedre din virksomheds likviditet gennem en effektiv rykker- og inkassoprocedure.

Mest læste

  • Visma trækker i trøjen for en god sag

    I dag er det 1. marts og dermed også forårets første dag i kalenderen. Det har dog ikke været det, der har været det store samtaleemne i Visma House i Carlsberg Byen i dag men i stedet har vi markeret #fodboldtrøjefredag med farverige fodboldtrøjer, konkurrencer og stadionplatte for at støtte om Børnecancerfondens årlige indsamlingsdag.

  • Ret til provision under ferien?

    Får din medarbejder provision, skal du være opmærksom på, at vedkommende har ret til at blive kompenseret for den mistede provision under ferien. Men hvordan skal løn under ferie beregnes, når medarbejderne også får udbetalt provision? Er du nysgerrig, så læs mere her.

  • Omvendt betalingspligt – hvordan er det nu?

    Fra d. 1 juli 2014 har nye regler været gældende for moms ved køb af mobiltelefoner, PC’er, tablets m.v. Vi gennemgår her hvad det betyder både for dig som køber og sælger af mobil- og IT-udstyr.