Gå til hovedsiden

Bliv graduate i Visma Consulting

Oskar Carnbring Bonde er uddannet kandidat i erhvervsøkonomi og informationsteknologi fra Copenhagen Business School. Han startede som graduate i Visma Consulting og arbejder i dag som knivskarp it-konsulent. I dette indlæg fortæller Oskar, hvorfor han valgte Vismas graduate program. 

Oskar er graduate i Visma
Oskar er graduate i Visma

Oskar Carnbring Bonde er uddannet kandidat i erhvervsøkonomi og informationsteknologi fra Copenhagen Business School. Han startede som graduate i Visma Consulting og arbejder i dag som knivskarp it-konsulent . I dette indlæg fortæller Oskar, hvorfor han valgte Vismas graduate program. 

Interesse for IT og forretning

Da jeg havde færdiggjort mit studie i foråret 2018, var der ingen tvivl om, hvad jeg gerne ville. Jeg havde en brændende interesse for teknologi, og hvordan den kan udnyttes til at løse komplekse problemstillinger. Derfor var det oplagt for mig at lede efter en stilling, hvor begge dele vægtes højt på daglig basis.

Jeg stødte på Vismas it-graduate program gennem min jobsøgning, og besluttede mig for at undersøge det nærmere. Da jeg efterfølgende besøgte Visma, var jeg straks solgt på den stemning, der mødte mig, da jeg trådte ind af døren.

En dagligdag med fede udfordringer

Jeg har nu arbejdet hos Visma i snart 5 måneder. Da jeg startede i virksomheden, blev jeg en del af et graduate-hold, som består af mange dygtige nyuddannede profiler. Jeg fandt selv min plads hos Visma inden for Bid Management. Her arbejder jeg til dagligt med at skrive tilbud og finde ny forretning til Visma.

Fra dag ét har jeg været en del af et ambitiøst team, som forventer, at jeg leverer en indsats, der sikrer kvalitet for vores kunder. Jeg har fået ansvar og fede udfordringer, som har været med til at udvikle mig meget på ganske få måneder.

Åbne døre og højt til loftet

I løbet af de første dage gik jeg rundt og mødte mine nye kollegaer i Visma. Jeg hørte om deres historie og hvilken passion, som blev lagt i  deres arbejde. Jeg kunne tydelig mærke, at der i Visma er en kultur, hvor ingen er efterladt til sig selv, og hvor vidensdeling står højt på agendaen. Jeg oplevede både dengang og i dag, at mine kollegaer altid er klar til at hjælpe mig med svære udfordringer såvel som simple spørgsmål.

Jeg arbejder til dagligt i enheden Visma Consulting, som er et dynamisk konsulenthus, hvor der er plads til en masse forskellige typer.  Alle får lov til at bidrage på den måde, som de bedst kan og bliver ikke pakket ind i processer og bureaukrati. Dermed blomstrer vores entreprenør-ånd, som sikrer, at vi leverer værdi for vores kunder gang på gang.

Som graduate får du ansvar – men du er ikke alene

Gennem Vismas it-graduate program er der løbende en række workshops med forskellige emner, der skal klæde alle på til den dynamiske hverdag som it-konsulent. Som graduate får man hurtigt indblik i, hvordan Visma opererer ude hos kunderne – et element, som har stor betydning for dagligdagens arbejde.

Du skal vælge Vismas it-graduate program, hvis du ønsker at være en del af en virksomhed, hvor din udvikling står højt på agendaen. Du har hele tiden egen progression i hænderne, og du kan nemt komme rundt på forskellige projekter og udvikle dine kompetencer. Som en del af et graduate-hold, bliver du sat sammen med en gruppe af unge, som hver især brænder for at bidrage – både til det sociale og det faglige.

Vil du være en del af holdet?

Er du nyuddannet kandidat med en it-uddannelse eller er du lige ved at færdiggøre dine studier? Så kunne Vismas It-graduate program måske være noget for dig – 12 måneder, fuld løn og garanteret fastansættelse. Vi søger lige nu It-graduates. Der er kickoff i september 2019, men vi ansætter løbende, så send din ansøgning i dag.

Mest læste