Gå til hovedsiden

Danmarks mest IT-moderne håndværksvirksomhed bruger Visma!

Højbjerg VVS Service er netop blevet kåret inden for kategorien UDFØRELSE. Læs mere om hvordan dette blev muligt med Visma Håndværker.

Mester Tidende har i samarbejde med IT-rådgivningsfirmaet Basit gennemført en omfattende konkurrence for at finde og kåre Danmark mest IT-moderne håndværksvirksomhed.

Alle med indsigt i IT i forhold til byggebranchen har kunnet nominere virksomheder til prisen. 35 virksomheder blev nomineret og nu har dommerpanelet fundet vinderen inden for hver af de fem kategorier.

Og vinderen blev..

Inden for kategorien UDFØRELSE er Danmarks mest IT-moderne håndværksvirksomhed Højbjerg VVS Service.

Kårringen har virksomheden fået, fordi de med deres IT-værktøj fra Visma Software, har fundet et system der er optimalt i forhold til deres arbejdsprocesser.

“Jeg sparer 1-2 timers arbejde på administration om dagen. Dermed får jeg hver måned frigjort omkring 20-30 timer, der kan anvendes på kundeservice eller udvikling af min virksomhed” udtaler Aut. VVS-installatør Henrik Mathorne fra Højbjerg VVS.

Med Visma Håndværker har Højbjerg VVS Service i Aarhus effektiviseret deres arbejde, da alt nu styres fra medarbejdernes smartphones.

Læs mere om hvordan Visma Håndværker har effektiviseret forretningen hos Højbjerg VVS

Vi er i Visma Software stolte over, hvordan vores løsninger hjælper til en effektiv hverdag for vores kunder!

Mest læste

  • Omvendt betalingspligt – hvordan er det nu?

    Fra d. 1 juli 2014 har nye regler været gældende for moms ved køb af mobiltelefoner, PC’er, tablets m.v. Vi gennemgår her hvad det betyder både for dig som køber og sælger af mobil- og IT-udstyr.

  • Det betyder den nye revisorlov for din virksomhed

    Uafhængighed og uvildighed. Det er formålet med de kommende ændringer til revisorloven, der træder i kraft senest 17. juni 2016. Læs med her, hvis du vil vide, hvordan loven får indflydelse på din virksomhed.