Gå til hovedsiden

Danmarks mest IT-moderne håndværksvirksomhed bruger Visma!

Højbjerg VVS Service er netop blevet kåret inden for kategorien UDFØRELSE. Læs mere om hvordan dette blev muligt med Visma Håndværker.

Mester Tidende har i samarbejde med IT-rådgivningsfirmaet Basit gennemført en omfattende konkurrence for at finde og kåre Danmark mest IT-moderne håndværksvirksomhed.

Alle med indsigt i IT i forhold til byggebranchen har kunnet nominere virksomheder til prisen. 35 virksomheder blev nomineret og nu har dommerpanelet fundet vinderen inden for hver af de fem kategorier.

Og vinderen blev..

Inden for kategorien UDFØRELSE er Danmarks mest IT-moderne håndværksvirksomhed Højbjerg VVS Service.

Kårringen har virksomheden fået, fordi de med deres IT-værktøj fra Visma Software, har fundet et system der er optimalt i forhold til deres arbejdsprocesser.

“Jeg sparer 1-2 timers arbejde på administration om dagen. Dermed får jeg hver måned frigjort omkring 20-30 timer, der kan anvendes på kundeservice eller udvikling af min virksomhed” udtaler Aut. VVS-installatør Henrik Mathorne fra Højbjerg VVS.

Med Visma Håndværker har Højbjerg VVS Service i Aarhus effektiviseret deres arbejde, da alt nu styres fra medarbejdernes smartphones.

Vi er i Visma Software stolte over, hvordan vores løsninger hjælper til en effektiv hverdag for vores kunder!

Mest læste

  • Visma trækker i trøjen for en god sag

    I dag er det 1. marts og dermed også forårets første dag i kalenderen. Det har dog ikke været det, der har været det store samtaleemne i Visma House i Carlsberg Byen i dag men i stedet har vi markeret #fodboldtrøjefredag med farverige fodboldtrøjer, konkurrencer og stadionplatte for at støtte om Børnecancerfondens årlige indsamlingsdag.

  • Ret til provision under ferien?

    Får din medarbejder provision, skal du være opmærksom på, at vedkommende har ret til at blive kompenseret for den mistede provision under ferien. Men hvordan skal løn under ferie beregnes, når medarbejderne også får udbetalt provision? Er du nysgerrig, så læs mere her.

  • Omvendt betalingspligt – hvordan er det nu?

    Fra d. 1 juli 2014 har nye regler været gældende for moms ved køb af mobiltelefoner, PC’er, tablets m.v. Vi gennemgår her hvad det betyder både for dig som køber og sælger af mobil- og IT-udstyr.