Gå til hovedsiden

Den digitale VVS'er kommer uproduktiv tid til livs

VVS branchen har gennem de seneste år været præget af en stærk konkurrence. Derfor er det nu endnu vigtigere at kunne identificere og fjerne uproduktiv tid.

Som andre håndværkerbrancher er VVS branchen præget af stærk konkurrence og aktiviteten på markedet har været faldende de seneste år. Der er kamp om kunderne og  indtjeningen.  Ifølge TEKNIQ, som er interesseorganisation for VVS’ere, har de seneste par års manglende aktivitet betydet, at kun de stærkeste og mest konkurrencedygtige VVS virksomheder er tilbage.

Fjern uproduktiv tid

For at være så konkurrencedygtig som muligt, skal uproduktiv tid identificeres og fjernes. Dine fakturerbare timer skal maksimeres og kunderne skal faktureres hurtigt og nemt.  Samtidig skal du selvfølgelig også være på forkant med dine konkurrenter, for at kunne drive en sund og veletableret forretning.

Den nemmeste vej til at fjerne uproduktiv tid er digitalisering og automatisering af alle manuelle, administrative opgaver. Har du mænd i marken, er det muligt at spare flere timers administrationstid om dagen ved at digitalisere dine manuelle processer. Herved frigives vigtig tid til mere udførende arbejde.

Visma Håndværker – Flere knaster til Mester

Visma Håndværker hjælper med at frigøre uproduktiv tid. Det er et online planlægningsværktøj, som gør det muligt for medarbejdere at indberette tids- og materialeforbrug via tablet eller smartphone. Dermed kan opgaver afsluttes direkte ude hos kunden og fakturaen kan ekspederes, inden medarbejderen har forladt kunden.

Mød os på VVS’15 – og vind en tur i en Ferrari

Kom og hør om vores skræddersyede løsning til VVS branchen!

22-24 april åbnes dørene til dette års VVS’15 –  et af VVS branchens højdepunkter. I år er et ekstraordinært højt antal udstillere tilmeldt, og messen tegner til at blive godt besøgt.

Prisvindende kunde – Højbjerg VVS

Torsdag den 24. april kigger Henrik Mathorne fra Højbjerg VVS forbi vores stand. Højbjerg VVS anvender selv Visma Håndværker i det daglige arbejde. Kom og få en snak med Henrik Mathorne og hør, hvordan de sparer vigtig administrationstid.

Tilmelding

Send en mail til [email protected] hvor du oplyser navn, stilling og virksomhed. Vi kvitterer med en mail retur, med link til forhåndsregistrering som besøgende på messen. Så er du med i konkurrencen om at vinde en tur i en Ferrari.

Du kan finde os på stand B-2100 i Hal B. Vi glæder os til at hilse på dig.

Adresse og åbningstider

Sted: Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense
Onsdag den 22. april og torsdag den 23. april er åbningstiden 09.00-17.00
Fredag den 24. april er messen åben fra 09.00-16.00

Mest læste

  • Visma trækker i trøjen for en god sag

    I dag er det 1. marts og dermed også forårets første dag i kalenderen. Det har dog ikke været det, der har været det store samtaleemne i Visma House i Carlsberg Byen i dag men i stedet har vi markeret #fodboldtrøjefredag med farverige fodboldtrøjer, konkurrencer og stadionplatte for at støtte om Børnecancerfondens årlige indsamlingsdag.

  • Ret til provision under ferien?

    Får din medarbejder provision, skal du være opmærksom på, at vedkommende har ret til at blive kompenseret for den mistede provision under ferien. Men hvordan skal løn under ferie beregnes, når medarbejderne også får udbetalt provision? Er du nysgerrig, så læs mere her.

  • Omvendt betalingspligt – hvordan er det nu?

    Fra d. 1 juli 2014 har nye regler været gældende for moms ved køb af mobiltelefoner, PC’er, tablets m.v. Vi gennemgår her hvad det betyder både for dig som køber og sælger af mobil- og IT-udstyr.