Gå til hovedsiden

Effektiviser din hverdag med genvejstaster

I februar måned starter vi en artikelserie om, hvordan du kan effektivser din hverdag.

Ét sted, hvor du kan spare tid er f.eks., når du arbejder med din computer. Der kan det være godt at kende genvejstasterne i til Windows og Mac. En genvejstast er f.eks. Ctrl + C for at kopiere. Du kan således anvende en bestemt kombination på dit tastatur – uden at bruge klik med musen – og dermed udføre opgaver direkte på tastaturet.

Ergonomi
Genvejstaster betyder ikke kun, at du kan spare tid på din computer. Det er desuden bedre for dine hænder at have dem på tastaturen i stedet for hele tiden at flytte hånden frem og tilbage til musen. Det kan derfor være med til at minimere risikoen for arbejdsskader såsom musearm eller lign.

Få en god start
Microsoft har samlet en liste over genvejstaster i Windows »
Genvejstaster til Mac OSX »
Genvejstaster til word »

Mest læste

  • Visma trækker i trøjen for en god sag

    I dag er det 1. marts og dermed også forårets første dag i kalenderen. Det har dog ikke været det, der har været det store samtaleemne i Visma House i Carlsberg Byen i dag men i stedet har vi markeret #fodboldtrøjefredag med farverige fodboldtrøjer, konkurrencer og stadionplatte for at støtte om Børnecancerfondens årlige indsamlingsdag.

  • Ret til provision under ferien?

    Får din medarbejder provision, skal du være opmærksom på, at vedkommende har ret til at blive kompenseret for den mistede provision under ferien. Men hvordan skal løn under ferie beregnes, når medarbejderne også får udbetalt provision? Er du nysgerrig, så læs mere her.

  • Omvendt betalingspligt – hvordan er det nu?

    Fra d. 1 juli 2014 har nye regler været gældende for moms ved køb af mobiltelefoner, PC’er, tablets m.v. Vi gennemgår her hvad det betyder både for dig som køber og sælger af mobil- og IT-udstyr.