Effektiviser din hverdag med genvejstaster

 

I februar måned starter vi en artikelserie om, hvordan du kan effektivser din hverdag.

Ét sted, hvor du kan spare tid er f.eks., når du arbejder med din computer. Der kan det være godt at kende genvejstasterne i til Windows og Mac. En genvejstast er f.eks. Ctrl + C for at kopiere. Du kan således anvende en bestemt kombination på dit tastatur – uden at bruge klik med musen – og dermed udføre opgaver direkte på tastaturet.

Ergonomi
Genvejstaster betyder ikke kun, at du kan spare tid på din computer. Det er desuden bedre for dine hænder at have dem på tastaturen i stedet for hele tiden at flytte hånden frem og tilbage til musen. Det kan derfor være med til at minimere risikoen for arbejdsskader såsom musearm eller lign.

Få en god start
Microsoft har samlet en liste over genvejstaster i Windows »
Genvejstaster til Mac OSX »
Genvejstaster til word »

Klaus Kristensen er løsningsarkitekt hos Amesto Solutions. I sit arbejde fokuserer han på at udfordre og ”provokere” virksomheder i hele Danmark, primært i engros-/grossistbranchen. Målet er, at virksomhederne får øjnene op for nye og mere omkostningsbesparende processer via moderne ERP-systemer, som skaber en højere effektivitet. Med mere end 20 års erfaring med rådgivning og implementering af administrative løsninger kan han give kunderne en kærkommen ”provokation” med på vejen, så de tænker i mere effektive processer/systemer. For at kunne yde kunderne en optimal rådgivning følger han nøje med i udviklingen i branchen og bidrager med nye tiltag. Klaus administrerer blandt andet en større erfa-gruppe for grossister, hvor han er i tæt dialog med kunder og producenter, så han altid er opdateret om nye udfordringer/løsninger på markedet. Klaus er HD i informatik og økonomistyring.