Gå til hovedsiden

Effektiviser din hverdag med genvejstaster

I februar måned starter vi en artikelserie om, hvordan du kan effektivser din hverdag.

Ét sted, hvor du kan spare tid er f.eks., når du arbejder med din computer. Der kan det være godt at kende genvejstasterne i til Windows og Mac. En genvejstast er f.eks. Ctrl + C for at kopiere. Du kan således anvende en bestemt kombination på dit tastatur – uden at bruge klik med musen – og dermed udføre opgaver direkte på tastaturet.

Ergonomi
Genvejstaster betyder ikke kun, at du kan spare tid på din computer. Det er desuden bedre for dine hænder at have dem på tastaturen i stedet for hele tiden at flytte hånden frem og tilbage til musen. Det kan derfor være med til at minimere risikoen for arbejdsskader såsom musearm eller lign.

Få en god start
Microsoft har samlet en liste over genvejstaster i Windows »
Genvejstaster til Mac OSX »
Genvejstaster til word »

Mest læste

  • Det betyder den nye revisorlov for din virksomhed

    Uafhængighed og uvildighed. Det er formålet med de kommende ændringer til revisorloven, der træder i kraft senest 17. juni 2016. Læs med her, hvis du vil vide, hvordan loven får indflydelse på din virksomhed.

  • Omvendt betalingspligt – hvordan er det nu?

    Fra d. 1 juli 2014 har nye regler været gældende for moms ved køb af mobiltelefoner, PC’er, tablets m.v. Vi gennemgår her hvad det betyder både for dig som køber og sælger af mobil- og IT-udstyr.