Gå til hovedsiden

Få en solid landgang i den digitale verden

Den 6. juni markerer vi årsdagen for D-dag i din virksomheds tegn. ”D” kunne stå for Digital.

IVÆKST og erhverv.net inviterer til D-dag. Vi samler digitale eksperter til en dag med faglige indspark, personlig rådgivning og networking. Der er nu det sker Danmark er et af de mest digitale lande i verden. Kunderne er klar på nettet, dine samarbejdspartnere og medarbejdere ligeså. E-handel slår rekorder år for år, og nye digitale forretningsmuligheder udfordrer hele tiden måden, vi driver virksomhed på.

Landets store virksomheder har for længst kastet sig over mulighederne. De små og mellemstore virksomheder tøver. Den digitale udvikling er på samme tid en mulighed og en trussel. Det er tid til at udnytte din virksomheds digitale forretningsmuligheder. Skal din virksomhed blive en vinder på nettet, kræver det handling. Nogle af landets førende online eksperter kommer med faglige indspark ved arrangementet “D-dag – dit digitale vendepunkt”, som afholdes den 6. juni i Værløse.

”Rigtig mange små virksomheder i Danmark har ikke fået etableret sig ordentligt på nettet. Vi ved fra succeshistorierne, hvor stor betydning et solidt fodfæste i den digitale verden har for virksomhedernes fremtidige udvikling. En ordentlig udnyttelse af mulighederne på internettet øger virksomhedens chance for vækst med over 50%. Derfor satte vi os sammen med erhverv.net og skabte D-dag”, siger Peter Kofler, sekretariatschef i IVÆKST.

Det nødvendige kvantespring På D-dag vil virksomhederne få en introduktion til forretningsmulighederne på internettet og samtidig kunne få individuel rådgivning. Det handler både om indhold og design, systemer såvel som salg og markedsføring. Dagen vil bestå af korte foredrag, uformel rådgivning og networking. Alt sammen med det formål at gøre overgangen til den digitale verden lettere.
“Vi er meget glade for at kunne tilbyde virksomhederne i Nordsjælland denne enestående chance for at styrke den digitale side af deres forretning“, udtaler Bent Bischoff, direktør i erhverv.net. “For flere af deltagerne er der ingen tvivl om, at denne aften kan give det nødvendige kvantespring, som danner basis for en konkurrencefordel på internettet. Og så er det helt gratis”, afslutter Bent Bischoff.

“D-dag – dit digitale vendepunkt” er et unikt arrangement, som kun afholdes i Nordsjælland denne ene dag, den 6. juni, hvor blandt andet søgemaskinegiganten Google og Nordens førende leverandør af økonomisystemer, Visma, vil rådgive om de digitale muligheder og hjælpe virksomhederne godt i gang med deres forretning på internettet.
Baggrund Som interesseorganisation for små og mellemstore virksomheder, formidler IVÆKST gratis viden om virksomhedsdrift og vækst. erhverv.net varetager den lokale, gratis erhvervsservice for 8 nordsjællandske kommuner.

Mest læste