Gå til hovedsiden

Husk: Indberet grundregistreringer hos SKAT

Nu kan du foretage engangsindberetning af uudnyttet underskud fra indkomståret 2002 til indkomståret 2013.

Den 1. oktober 2014 åbnede SKAT for indberetning af vigtige oplysninger omkring selskabers grundregistreringer. Dette medfører blandt andet, at selskaber, fonde og foreninger skal foretage en engangsindberetning af uudnyttede underskud fra indkomståret 2002 til indkomståret 2013 samt historiske skattefri omstruktureringer, der har tilknytning hertil frem til indberetningstidspunktet.

Vi gør opmærksom på, at det er det administrationsselskab, der ejer datterselskabet på indberetningstidspunktet, der skal engangsindberette underskudssaldi ultimo indkomståret 2013. Et administrationsselskab som føjer et selskab til sin sambeskatningskreds i indkomståret 2014, skal derfor udfylde underskudsregisteret for dette selskab med underskudssaldi ultimo indkomståret 2013.

Det er vigtigt, at underskuddet indberettes inden for fristen, som er den 1. september 2015, da selskabet i modsat fald skal betale et tillæg på op til 5.000 kroner.

Hvis der ikke er noget underskud skal dette også indberettes til SKAT.

Visma kan løse opgaven for dig

Det kræver dog, at vi har adgang til administrationsselskabets TastSelv hos SKAT. Kontakt Tabita Lotte Rachlitz på 44 51 81 06 eller mail så finder vi en løsning.

Mest læste

  • Visma trækker i trøjen for en god sag

    I dag er det 1. marts og dermed også forårets første dag i kalenderen. Det har dog ikke været det, der har været det store samtaleemne i Visma House i Carlsberg Byen i dag men i stedet har vi markeret #fodboldtrøjefredag med farverige fodboldtrøjer, konkurrencer og stadionplatte for at støtte om Børnecancerfondens årlige indsamlingsdag.

  • Ret til provision under ferien?

    Får din medarbejder provision, skal du være opmærksom på, at vedkommende har ret til at blive kompenseret for den mistede provision under ferien. Men hvordan skal løn under ferie beregnes, når medarbejderne også får udbetalt provision? Er du nysgerrig, så læs mere her.

  • Omvendt betalingspligt – hvordan er det nu?

    Fra d. 1 juli 2014 har nye regler været gældende for moms ved køb af mobiltelefoner, PC’er, tablets m.v. Vi gennemgår her hvad det betyder både for dig som køber og sælger af mobil- og IT-udstyr.