Gå til hovedsiden

Hvad er Cloud?

Cloud er en fælles betegnelse for en række netbaserede løsninger, hvor din software placeres “I skyen”.

Cloud er en fælles betegnelse for en række netbaserede løsninger. Det er løsninger som normalt har været installeret på ens egne servere, men som nu bliver tilgængeligt på internettet, hvor du i langt højere grad betaler efter forbrug. På den måde placeres din software “I skyen”.

Hvad indeholder Cloud?

Visma definerer ikke Cloud som en teknologi i sig selv, men som en samling af forskellige teknologier kombineret med nye forretningsmodeller. Cloud er den næste generation af IT – et nyt paradigme. Vi bevæger os fra den traditionelle installeret software til skyen. Dette medfører en ny måde både at anskaffe og benytte softwaren på, da der nu købes online og softwaren leveres via internettet.

Software i skyen: Software-as-a-Service (SaaS)

Når din virksomhed står overfor at skulle vælge software, kaldes cloud modellen Software-as-a-Service (SaaS). SaaS også betegnet cloud-baseret applikationer er tilgængelig på forskellige enheder “i skyen”, som er ejet og drevet af en udbyder og sælges som en tjeneste til kunden. De cloud-baserede applikationer forbindes til brugeren via internettet, normalt via en netbrowser, som gør det muligt at have adgang hvor som helst, når som helst og fra alle typer enheder.

Du kan også komme med på cloud bølgen

Visma tilbyder et bredt udvalg af SaaS-løsninger, hvor forretningssoftwaren er let tilgængelig via internettet. Er du ikke tryk ved at have dine data i skyen? Læs mere om sikkerheden ved cloud-løsninger her>>

Mest læste

  • Visma trækker i trøjen for en god sag

    I dag er det 1. marts og dermed også forårets første dag i kalenderen. Det har dog ikke været det, der har været det store samtaleemne i Visma House i Carlsberg Byen i dag men i stedet har vi markeret #fodboldtrøjefredag med farverige fodboldtrøjer, konkurrencer og stadionplatte for at støtte om Børnecancerfondens årlige indsamlingsdag.

  • Ret til provision under ferien?

    Får din medarbejder provision, skal du være opmærksom på, at vedkommende har ret til at blive kompenseret for den mistede provision under ferien. Men hvordan skal løn under ferie beregnes, når medarbejderne også får udbetalt provision? Er du nysgerrig, så læs mere her.

  • Omvendt betalingspligt – hvordan er det nu?

    Fra d. 1 juli 2014 har nye regler været gældende for moms ved køb af mobiltelefoner, PC’er, tablets m.v. Vi gennemgår her hvad det betyder både for dig som køber og sælger af mobil- og IT-udstyr.