Gå til hovedsiden

Med til at trække viden ind i virksomheden

Hvad fik dig til at søge ind i Graduate programmet?

Jeg kom som nyuddannet med på det første Graduate program i 2012. Før havde jeg både haft praktik og studiejob i Visma Consulting. Jeg kendte derfor virksomheden ret godt og var meget glad for at være der. Jeg kunne lide ideen med at være i en gruppe med andre nyuddannede. Ellers kommer du nemt til at føle dig meget ny i en virksomhed med så kompetente og erfarne medarbejdere.

Hvordan har du oplevet programmet?

I undervisningsforløbet fik vi alle de aktuelle projekter præsenteret af projektlederne. Det var fint at kunne spørge ind til opgaver og kompetencekrav. Det var også godt at være sammen med andre nye. Vi kom alle fra et studiemiljø og var en god støtte for hinanden og har stadig vores netværk.

Vores forløb var på otte uger. Undervejs brugte jeg en del tid på det projekt, jeg var tilknyttet. Det var en fin måde at kombinere undervisning og praktisk arbejde på.

Hvilke opgaver har du haft?

Jeg har været med på flere projekter, men også haft en periode til at gå i dybden med metoder for automatiseret test. Det gode ved IT er, at der hele tiden dukker nye ting op. Der er altid nye værktøjer, du kan undersøge. Visma Consulting er meget åben over for, at du bruger tid på at trække viden ind i virksomheden. Det er en holdning om, at virksomheden kan lære mindst lige så meget af medarbejderne som omvendt. Det er fedt, at der gives plads til det.

I næsten alle de projekter, jeg har været med i, har jeg siddet ude hos kunden. Fra midten af 2013 og frem til slutningen af 2014 er jeg med i et projekt, hvor vi er tre herfra, som sidder ude hos et stort energiselskab.

Det passer mig godt at have den direkte kundekontakt. At være med til at finde løsninger sammen med kunden. Og på en struktureret måde at afklare opgave og forventninger.

Hvordan er Visma Consulting som arbejdsplads for en ny kandidat?

For en nyuddannet er det tiltrækkende, at der er fokus på, hvordan dine kompetencer og firmaets behov kombineres. Det er også en stor styrke, at du bliver del af et netværk og får et godt overblik over virksomheden og dine muligheder dér.

Mest læste

  • Visma trækker i trøjen for en god sag

    I dag er det 1. marts og dermed også forårets første dag i kalenderen. Det har dog ikke været det, der har været det store samtaleemne i Visma House i Carlsberg Byen i dag men i stedet har vi markeret #fodboldtrøjefredag med farverige fodboldtrøjer, konkurrencer og stadionplatte for at støtte om Børnecancerfondens årlige indsamlingsdag.

  • Ret til provision under ferien?

    Får din medarbejder provision, skal du være opmærksom på, at vedkommende har ret til at blive kompenseret for den mistede provision under ferien. Men hvordan skal løn under ferie beregnes, når medarbejderne også får udbetalt provision? Er du nysgerrig, så læs mere her.

  • Omvendt betalingspligt – hvordan er det nu?

    Fra d. 1 juli 2014 har nye regler været gældende for moms ved køb af mobiltelefoner, PC’er, tablets m.v. Vi gennemgår her hvad det betyder både for dig som køber og sælger af mobil- og IT-udstyr.