Gå til hovedsiden

MobilePay – en game changer

Danske Bank har lanceret MobilePay til online handel, og det åbner op for helt nye perspektiver.

A group of friends chatting with their smartphones in the street

MobilePay fik en flyvende start, da Danske Bank i maj 2013 introducerede os for deres nye betalingsløsning. Og inden MobilePay har rundet to år, har app’en nået endnu en milepæl. Der er nemlig to millioner danskere som har downloadet app’en, og den bliver brugt over 45.000 gange dagligt.

MobilePay har i den grad ændret danskernes betalingsvaner, og derfor har Dansk Bank nu lanceret MobilePay til online handel. De to millioner danskere, som har downloadet MobilePay app’en, har derfor nu mulighed for at anvende MobilePay når de handler online, og det åbner op for helt nye perspektiver. Mange kunder besøger nemlig webshops via mobile enheder, og har ikke altid et kreditkort ved hånden, eller tid til at taste deres kreditkortoplysninger ind.

Ifølge Danske Bank har danske webshops i høj grad taget MobilePay til sig, og omkring 300 webshops har allerede integreret løsningen. Fra indeværende uge er det nu også muligt at knytte Dankortet til MobilePay. Dermed får 850.000 danskere nu mulighed for at handle online med MobilePay som betalingsform.

Fordele for dine kunder

Der er flere fordele at hente for både dig og dine kunder, hvis du vælger at tilbyde MobilePay som betalingsløsning i din webshop. Først og fremmest øges brugervenligheden og fleksibiliteten for dine kunder. Helt konkret bliver det nemmere for dine kunder at handle, fordi de kun behøver at taste deres mobilnummer ind, når de vil handle. Telefonen har de alligevel altid ved hånden. Og med Dankortets indtog i MobilePay, er der nu ingen øvre grænse for, hvor meget dine kunder kan handle ind for.

Grunden til det er vigtigt at tilbyde brugervenlige betalingsformer, er at dine kunders indkøbsvaner er under konstant forandring. I dag et det meget normalt at fordrive ventetiden i toget med shopping på nettet, og det skal derfor være nemt, enkelt og sikkert at gennemføre et køb på din webshop. Her er MobilePay det mest sikre valg, i forhold til at man ellers skulle hive sit kreditkort frem.

DIBS betalingsløsning rimer på Visma Webshop

I løbet af april vil du som Visma Webshop kunde have mulighed for at integrere DIBS betalingsløsning på din webshop. DIBS er en af landets førende udbydere af online betalingsløsninger, og er repræsenteret i 20 lande med over 15.000 kunder.

Med en aftale med DIBS, kan du fra din Visma Webshop tilbyde dine kunder at betale med MobilePay. DIBS var de første til at tilbyde deres kunder MobilePay som betalingsløsning i deres webshops. Med DIBS kan du som Visma Webshop kunde drage fordel af de mange erfaringer Visma og DIBS har. Vi har ganske enkelt gjort det nemt for dig, at tilbyde de nyeste og mest brugervenlige muligheder der er på markedet.

I samarbejde med DIBS har Visma forhandlet en række fordelagtige tilbud  på plads til dig, der er Visma Webshop kunde. Kontakt os for at høre mere om dine fordele med DIBS.

Mest læste