Gå til hovedsiden

Mød en graduate

Mød Christian Luke. Han er flyttet til København fra Vejle for at være en del af vores graduate-hold 2020 Nye bekendtskaber og nyt arbejde Christian er uddannet elektroingeniør fra Aarhus Universitet, men er vokset op i Vejle. I sensommeren 2020 tog han springet og flyttede fra det jyske for at starte som graduate i Visma […]

Mød Christian Luke. Han er flyttet til København fra Vejle for at være en del af vores graduate-hold 2020

Nye bekendtskaber og nyt arbejde

Christian er uddannet elektroingeniør fra Aarhus Universitet, men er vokset op i Vejle. I sensommeren 2020 tog han springet og flyttede fra det jyske for at starte som graduate i Visma Consulting, og det har  været spændende, men også lidt skræmmende. 

Christian lægger ikke skjul på, at det har været spændende, men også en udfordring at flytte til København. Vennekredsen er ikke længere lige så tæt på, som den plejer og man må tage mere initiativ til at få nye venner. Heldigvis har Vismas graduate-program budt på masser af sociale arrangementer, selvom Corona har gjort det svært.

Kørt i stilling til drømmejobbet

Når man er del af Vismas graduate-program, er der fokus på, at man bliver taget godt imod, og bliver lært op. Lige præcis dét har været vigtigt for Christian. Han har nemlig tidligere arbejdet på en arbejdsplads, hvor der hverken var oplæring eller mulighed for nye udfordringer.

“På min tidligere arbejdsplads var der knap så meget oplæring, da det ikke var en graduate stilling. Jeg har et par venner der har fået nogle forskellige graduate stillinger, og jeg syntes lød rigtig spændende.” fortæller Christian

Christian fortsætter med at fortælle om, hvorfor han er sikker på, at han er landet det helt rigtige sted: 

“Man bliver oplært og trænet, og kørt i stilling til det man egentlig skal arbejde med, og det synes jeg er en rigtig fed måde at arbejde på og komme i gang på arbejdsmarkedet. Jeg synes, at opstarten har været rigtig blød, man lærer sine kolleger og sit arbejde at kende, og det er en rigtig god start”

Motivation går hånd i hånd med interesse for jobbet 

Christian sidder til dagligt med opgaver for Fiskeristyrelsen og han er startet ud med at være i turnus, hvor han får lov til at prøve kræfter med nogle forskellige arbejdsopgaver og roller. Det har været en rigtig god og interessant måde at komme i gang på., da han får prøvet kræfter med forskellige dele af organisationen. 

“Mine kolleger har været rigtig gode til at imod mig, både mine ledere og de andre graduates” Fortæller Christian. 

For Christian har det været rigtig vigtigt at have gode kolleger, og at blive taget godt imod, da det højner motivationen og man automatisk bliver bedre til sine arbejdsopgaver. 

Christian fortsætter: “Jeg synes bare, at det vi arbejder med er fedt; IT – løsninger, det kan jeg godt lide, og det afspejler sig også i mit arbejde og i min motivation til mit arbejde” 

Når forventninger bliver mødt

Christian har fået mødt alle sine forventninger med graduate-programmet i Visma Consulting. 

“Jeg havde forventet en masse spændende og udfordrende opgaver og personlig udvikling, og prøve en masse forskellig ting, så man ikke sidder med det samme hele tiden, og det må man sige er virkeligheden,” fortæller Christian.  

Det har været vigtigt for Christian at have en god work-life balance, der giver plads til sport i form af Spikeball og fritid med vennerne. Når dét er på plads, er man også mere ladt op og klar til arbejde, forklarer Christian. Det er lige præcis balancen, der sætter prikken over i’et.

Mest læste

  • Visma trækker i trøjen for en god sag

    I dag er det 1. marts og dermed også forårets første dag i kalenderen. Det har dog ikke været det, der har været det store samtaleemne i Visma House i Carlsberg Byen i dag men i stedet har vi markeret #fodboldtrøjefredag med farverige fodboldtrøjer, konkurrencer og stadionplatte for at støtte om Børnecancerfondens årlige indsamlingsdag.

  • Ret til provision under ferien?

    Får din medarbejder provision, skal du være opmærksom på, at vedkommende har ret til at blive kompenseret for den mistede provision under ferien. Men hvordan skal løn under ferie beregnes, når medarbejderne også får udbetalt provision? Er du nysgerrig, så læs mere her.

  • Omvendt betalingspligt – hvordan er det nu?

    Fra d. 1 juli 2014 har nye regler været gældende for moms ved køb af mobiltelefoner, PC’er, tablets m.v. Vi gennemgår her hvad det betyder både for dig som køber og sælger af mobil- og IT-udstyr.