Gå til hovedsiden

Mød en graduate

Olivia Winkel er uddannet softwareudvikler fra IT universitet, og selvom hun ikke havde stiftet bekendtskab med softwareudvikling før hun startede på studiet, er hun ikke i tvivl om, at hun laver det helt rigtige.

Olivia Winkel er uddannet softwareudvikler fra IT universitet, og selvom hun ikke havde stiftet bekendtskab med softwareudvikling før hun startede på studiet, er hun ikke i tvivl om, at hun laver det helt rigtige.

Samfundsvigtige projekter og sociale sammenhold

Virkelighedsnære projekter er omdrejningspunktet for Olivias motivation for hendes arbejde og derfor véd hun, at hun er landet det helt rigtige sted som en del af Visma Consultings 2020 graduate hold. 

“Software udvikling var en ret ny verden for mig, Det var faktisk ikke noget jeg havde prøvet kræfter med, før jeg startede på min uddannelse. Da jeg startede i Visma fik jeg både et indblik i frontend, database og testning, og det er super fedt, at jeg får lov til at prøve nogle forskellige områder af”,  fortæller Olivia.

At gøre noget for andre mennesker betyder noget

Olivia arbejder for tiden på et rigtig spændende projekt i samarbejde med kriminalforsorgen: 

“Løsningen for kriminalforsorgen er en løsning til fængslerne, der har til formål at resocialisere de indsatte, så de får dét, de har behov for i form af arbejde, uddannelse og misbrugsbehandling. Den hjælper også med, at de indsatte bliver tilmeldt de steder, hvor de skal tilmeldes og at de får løn for deres arbejde. Løsningen skal også optimere medarbejderens arbejdsgange med de indsatte”, fortæller Olivia 

For Olivia har det været meget motiverende at starte på et projekt som nyuddannet, hvor man er med til at bygge en løsning, der har betydning for andre mennesker.

Et solidt socialt fundament og en god virksomhedskultur

Det er vigtigt med et godt fællesskab og gode sociale arrangementer, når man er ny på en arbejdsplads. Olivia understreger vigtigheden af en kultur, hvor der er plads til både faglig sparring og ikke-arbejdsrelaterede samtaler. Dét får hun i Visma Consulting. 

“Det er et meget socialt team, jeg sidder i. Vi kan altid tage en snak, der ikke handler om arbejde og der er altid mulighed for sparring og hjælp. Selvom jeg er nyuddannet, bliver der også lyttet til de inputs, jeg nu måtte komme med”, forklarer Olivia. 

Kulturen i Visma Consulting bed Olivia mærke i fra første dag, og hun understreger, hvor vigtigt det er at blive støttet og hørt, når man er nyuddannet. 

Vi spurgte Olivia om hun havde nogle gode råd, til de fremtidige graduates: 

“Man behøver ikke være så nervøs for, om man kan alt. Jeg fandt hurtigt ud af, at jeg kunne mere end jeg troede og Visma har en meget åben kultur, hvor man bare skal stille spørgsmål. Dertil bliver det heller ikke forventet af en, at man kan det hele fra første dag”

Vil du være en del af holdet? 

Er du nyuddannet kandidat med en it-uddannelse eller er du lige ved at færdiggøre dine studier? Så kunne Vismas it-graduate program måske være noget for dig – 24 måneder, fuld løn og garanteret fastansættelse. Vi søger lige nu It-graduates. Der er kickoff i september 2021, men vi ansætter løbende, så send din ansøgning i dag.

Mest læste