Gå til hovedsiden

Mød en graduate

Mød Anders, der har udviklet en app til e-sport, elsker løbetræning og nu er startet som graduate i Visma Consulting Anders Ipsen er 25 år og uddannet medialog med fokus på programmering og udvikling fra Aalborg Universitet i København, hvor han både har læst både bachelor og kandidat.  “Medialogi er en uddannelse, der er meget […]

Anders-Ipsen

Mød Anders, der har udviklet en app til e-sport, elsker løbetræning og nu er startet som graduate i Visma Consulting

Anders Ipsen er 25 år og uddannet medialog med fokus på programmering og udvikling fra Aalborg Universitet i København, hvor han både har læst både bachelor og kandidat. 

“Medialogi er en uddannelse, der er meget bred. Jeg har valgt at fokusere mit studie på programmering og udvikling, herunder specielt machine learning, og det må man sige, passer godt ind i Visma” fortæller Anders 

Før Anders startede i Visma, havde han et studiejob i JABII. Her var han med til at udvikle en e-sport app, der kombinerer træning og spil. 

Udvikling og nye udfordringer

Da Anders var færdig med sin kandidat i Medialogi, var jobbet som IT konsulent meget tiltalende:

“Jeg blev færdiguddannet og ville gerne arbejde inden for IT og jeg synes muligheden for at blive graduate lød rigtig spændende. Tilmed at kunne arbejde som IT konsulent, hvor man ikke nødvendigvis arbejder på samme projekt, men skal udfylde mange forskellige roller, var spændende.”

Selvom Anders ikke kendte til Visma og virksomhedens projekter før han søgte, blev han alligevel overrasket over, hvor mange forskellige løsninger og projekter, Visma har lavet. 

“Jeg kendte faktisk ikke Visma før. Men jeg har senere fundet ud af, hvor mange der ubevidst kender til Visma, fordi virksomheden laver så mange forskellige løsninger.” 

I dag sidder Anders i Visma Addo, der udvikler og leverer løsninger til digital underskrift, og han er rigtig glad for de mange muligheder der er for at videreudvikle løsninger og service, når man arbejder med digitale selvbetjeningsløsninger.

Starten på noget nyt

Anders var sikker på, at det var en graduate stilling han skulle finde, efter han blev færdiguddannet. 

“Som graduate i Visma får man en del ansvar og man får mulighed for at arbejde på nogle spændende projekter. Samtidig har man også mulighed for at vælge den karrierevej, der føles rigtig for ens egen udvikling, da Visma er en meget bred forretning.“

Når man starter i sit første fuldtidsjob, har man mange forventninger, og Anders er ikke i tvivl om at hans forventninger til graduate programmet blev mødt fuldt ud. 

“Der er meget fokus på udvikling og at man kan få lov til at prøve nogle forskellige områder af, hvis man gerne vil det.”

En god atmosfære 

En af grundene til at Anders ved, at han er landet det helt rigtige sted, er atmosfæren blandt kollegerne. 

“Det er virkelig vigtigt, at der er en god atmosfære for at man synes at det er fedt gå på arbejde, og det må man sige vi har hos Visma. Det er hyggeligt og jeg er glad for at møde ind på arbejdet om morgen.”

Selvom arbejdet kan fylde meget, når man er startet som graduate, skal der også være tid til interesser uden for arbejdslivet. Anders bruger meget af sin fritid på løbetræning, da det er rigtig vigtigt for ham at holde sig igang og i form. 

Mest læste

  • Det betyder den nye revisorlov for din virksomhed

    Uafhængighed og uvildighed. Det er formålet med de kommende ændringer til revisorloven, der træder i kraft senest 17. juni 2016. Læs med her, hvis du vil vide, hvordan loven får indflydelse på din virksomhed.

  • Omvendt betalingspligt – hvordan er det nu?

    Fra d. 1 juli 2014 har nye regler været gældende for moms ved køb af mobiltelefoner, PC’er, tablets m.v. Vi gennemgår her hvad det betyder både for dig som køber og sælger af mobil- og IT-udstyr.