Gå til hovedsiden

Mød Line Kreiberg, vores graduate der finder motivationen uden for hendes comfort zone

Da Line Kreiberg for alvor skulle ud på jobmarkedet var det vigtigt for hende, at finde en graduate-stilling, hvor hun kunne udvikle sig i trygge rammer. Det fandt hun hos Visma Consulting.  Mulighedernes land Line faldt lidt tilfældigt over Visma Consulting, men er ikke i tvivl om, at hun er havnet det rigtige sted. Hun […]

Da Line Kreiberg for alvor skulle ud på jobmarkedet var det vigtigt for hende, at finde en graduate-stilling, hvor hun kunne udvikle sig i trygge rammer. Det fandt hun hos Visma Consulting. 

Mulighedernes land

Line faldt lidt tilfældigt over Visma Consulting, men er ikke i tvivl om, at hun er havnet det rigtige sted. Hun har en bachelor i kommunikation og IT fra Københavns Universitet og en kandidat i Softwareudvikling og design fra IT Universitet. Til dagligt sidder Line hos Visma Consulting kunden, Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, hvor hun arbejder på et større projekt: 

“Jeg koder i et funktionelt programmeringssprog, der hedder clojure og så er jeg med til at bygge et system, der automatisk kan generere pdf´er til ejendomsvurderinger. Kort fortalt, så er jeg softwareudvikler i et SCRUM team,” fortæller Line.

Da Line søgte sin graduate-stilling i Visma, var hun nervøs for, om hun kunne leve op til kravene, for med kun to års erfaring i IT virkede en konsulentstilling meget voldsom. 

“Jeg kan huske, i forhold til mine jobsamtaler, at jeg selv var ret usikker på, om jeg kunne leve op til alle krav, fordi man blev ansat som konsulent. Jeg vidste ikke særlig meget om at være konsulent, så at komme ind som helt grøn i faget og skulle give andre råd, var lidt angstprovokerende,” fortæller hun.

Hun tilføjer, at så længe man tror på sig selv og sine evner, så er der ikke så meget at være nervøs for. Hun er tilmed rigtig glad for, at hun blev presset lidt ud af sin comfort zone. Hun er nemlig landet det helt rigtige sted med gode kolleger og et positivt arbejdsmiljø.

Positivitet og ærlighed er vejen frem

Line sidder til dagligt hos kunden, Udviklings- og Forenklingstyrelsen, og her er sammenholdet rigtig godt på tværs af hele teamet: 

“Jeg sidder i et større team, hvor kun en håndfuld af os er fra Visma. Men man kan ikke mærke forskel på hvem der er fra Visma og hvem der ikke er. Fokuset er 100% på projektet og at vi sammen får løst opgaverne og kommer i mål“

En positiv stemning bidrager til et godt arbejdsmiljø, og det er nemt at finde i Lines team. For hende betyder det rigtig meget, at man kan være ærlig overfor hinanden og kan bede hjælp.

“For mig er det også rigtig vigtigt med fællesskabsfølelsen og at man bidrager til et fælles projekt. Mine dygtige kolleger deler ud af deres viden og input har været en kæmpe gave til også at kunne udvikle mine egne IT kompetencer.” forklarer Line 

Gode råd til fremtidige graduates

Vi spurgte Line, om hun havde nogle gode råd til fremtidige ansøgere:

“For mig var det vigtigt at være ærlig omkring min erfaring med IT og mine kompetencer. Dertil kan en konsulenttitel være lidt skræmmende. Men det er ikke så skræmmende, som man tror. I dag sidder jeg selv mere som softwareudvikler end som konsulent,” afslutter Line.

Mest læste