Gå til hovedsiden

Mød Sebastian, der fortæller om at være grøn i faget og udvikle sine kompetencer

Sebastian Veile er en del af vores 2020 graduate hold. Han sidder til dagligt hos kunden, SKAT i Udvikling og Forenklinsstyrelsen. Her arbejder han på et projekt, der omhandler vurdering af ejendomme.  Sebastian har en bachelor i multimediedesign og en kandidat i Software Development fra ITU. Han valgte at skifte retning undervejs i sit studie, […]

Sebastian Veile er en del af vores 2020 graduate hold. Han sidder til dagligt hos kunden, SKAT i Udvikling og Forenklinsstyrelsen. Her arbejder han på et projekt, der omhandler vurdering af ejendomme. 

Sebastian har en bachelor i multimediedesign og en kandidat i Software Development fra ITU. Han valgte at skifte retning undervejs i sit studie, da han ret hurtigt blev grebet af frontend og backend udvikling. Selvom det har været en omvej, er han rigtig glad for sit valg.

Da Sebastian blev færdig på studiet, var han sikker på, at det konsulentvejen, han skulle gå:

“Da jeg startede med at søge job, var jeg ret indstillet på, at jeg gerne ville være konsulent. Det skulle ikke være et for stort konsulenthus, da min fornemmelse var, at man hurtigt kunne blive et tal i rækken. Jeg ville gerne finde en virksomhed, der var mellemstor og hvor der var rig mulighed for at udvikle sig”, fortæller han. 

Det var dog ikke ligetil at finde det rigtige konsulenthus, der kunne tilbyde det, som Sebastian ledte efter. Men efter et event på studiet, hvor Visma Consulting deltog, blev han sikker: 

“Jeg fik afklaret meget i forhold til, hvad det betyder at være en del af et graduate program, hvor der sættes fokus på at udvikle kompetencer, og at man kan udvikle sig inden for et bestemt emne. Det synes jeg er en super fed mulighed”

Fællesskabet højborg 

Når man sidder hos kunden, og dermed ikke i Visma huset, kan man hurtigt føle sig lidt afskåret fra resten af organisationen. Men Sebastian føler sig stadig meget som en del af Visma kernen, selvom Corona har medført nogle udfordringer.

“Det virker som et samlet fællesskab. Fordi vi ikke er alt for store, men heller ikke for små. Det virker som om, at alle har det godt med hinanden.” 

At være en del af et fællesskab, hvor der er en positiv arbejdskultur, er rigtig vigtigt for Sebastian: 

“Jeg har nogle rigtig gode kollegaer, som virkelig hjælper hinanden.Jeg fokuserer meget på hele tiden at blive bedre og udvikle mig. Derfor betyder det meget, at jeg har nogle rigtige gode kolleger, som jeg kan lære meget af,” fortæller Sebastian. 

Hos kunden fra dag 1 som graduate

Sebastians første dag som graduate, gik en smule anderledes end han forventede. Der var fart på, og han blev sat i gang med det samme.

“Første dag var jeg på Visma kontoret og dagen efter sad jeg ude hos kunden og arbejdede. Det var lidt overvældende, men omvendt var det også rart at være i gang og mærke, at der var et behov for ens kompetencer med det samme”, fortæller Sebastian. 

Det kan være overvældende, at man fra første dag, bliver kastet ud i noget ukendt, men for Sebastian betød det også, at han vidste, at virksomheden stolede på hans kompetencer.

Til sidst spurgte vi Sebastian, om han har nogle gode råd til fremtidige graduate ansøgere: 

“Stol på dine egne kompetencer. Jeg var nervøs for om jeg havde fået nok erfaring med fra studiet, inden jeg startede, men jeg fandt hurtigt ud af, at det ikke var et problem. Derudover har man et fundament fra sin uddannelse, som man bygger videre på, når man kommer ud i graduate-stillingen.”

Læs mere om vores graduate hold lige her

Mest læste