Gå til hovedsiden

Den danske nethandel stiger – gør dig klar til vækst!

En analyse fra Dansk Erhverv viser, at danskernes indkøb på nettet udgør mellem 10 og 15 procent af deres samlede indkøb – svarende til 69 milliarder kroner i 2013.

nethandel

En analyse fra Dansk Erhverv viser, at danskernes nethandel udgør mellem 10 og 15 procent af deres samlede indkøb – svarende til 69 milliarder kroner i 2013.

Dette gør danskerne til nogle af mest e-handlende forbrugere i EU! Netop derfor er en lang række fysiske butikker gået online. Fremtidens virksomhed kommer til at bestå af et mix af forskellige salgskanaler, hvor den online del er helt essentiel for at opnå succes.

Webshops er efterspurgt af forbrugeren

”Vi oplever fortsat massiv vækst i e-handel, hvor danskerne især lægger vægt på bekvemmeligheden ved at kunne handle, når det passer dem. Og så er tilfredsheden med e-handel rigtig høj, da 8 ud af 10 danskere er tilfredse med såvel netbutikker som levering,” konstaterer Annette Falberg, adm. direktør i FDIH, Foreningen for Dansk Internethandel.

Dansk Erhverv opfordrer derfor både eksisterende og nystartede virksomheder til at overveje, om tiden er inde til at supplere forretningen med en webshop.

Kilde: Dansk Erhverv & FDIH

Mest læste