Gå til hovedsiden

Den danske nethandel stiger – gør dig klar til vækst!

En analyse fra Dansk Erhverv viser, at danskernes indkøb på nettet udgør mellem 10 og 15 procent af deres samlede indkøb – svarende til 69 milliarder kroner i 2013.

nethandel

En analyse fra Dansk Erhverv viser, at danskernes nethandel udgør mellem 10 og 15 procent af deres samlede indkøb – svarende til 69 milliarder kroner i 2013.

Dette gør danskerne til nogle af mest e-handlende forbrugere i EU! Netop derfor er en lang række fysiske butikker gået online. Fremtidens virksomhed kommer til at bestå af et mix af forskellige salgskanaler, hvor den online del er helt essentiel for at opnå succes.

Webshops er efterspurgt af forbrugeren

”Vi oplever fortsat massiv vækst i e-handel, hvor danskerne især lægger vægt på bekvemmeligheden ved at kunne handle, når det passer dem. Og så er tilfredsheden med e-handel rigtig høj, da 8 ud af 10 danskere er tilfredse med såvel netbutikker som levering,” konstaterer Annette Falberg, adm. direktør i FDIH, Foreningen for Dansk Internethandel.

Dansk Erhverv opfordrer derfor både eksisterende og nystartede virksomheder til at overveje, om tiden er inde til at supplere forretningen med en webshop.

Kilde: Dansk Erhverv & FDIH

Mest læste

  • Omvendt betalingspligt – hvordan er det nu?

    Fra d. 1 juli 2014 har nye regler været gældende for moms ved køb af mobiltelefoner, PC’er, tablets m.v. Vi gennemgår her hvad det betyder både for dig som køber og sælger af mobil- og IT-udstyr.

  • Mød vores kollega Thea Rønn

    Den 4. oktober holder Naturvidenskabernes Hus Science Day i hele landet – og vi er naturligvis med! Vi inviterer 100 folkeskoleelever ind til vores kontorer i både Carlsberg Byen og Aarhus, hvor de kan prøve kræfter med programmering og kodning og møde rollemodeller fra de forskellige Visma-selskaber.

  • Vi byder velkommen til Dinero

    At vi byder Dinero indenfor i familien er helt i tråd med vores strategi om at levere de bedste økonomisystemer og forretningsløsninger til alle små og mellemstore virksomheder i Danmark.