Gå til hovedsiden

Nyt digitalt værktøj til advokater, der gør retssager lette at forberede og afvikle

En grundig forberedelse og en overbevisende præsentation til retssagen er vigtig. Visma ProLegis er et skræddersyet digitalt værktøj til advokater, der assisterer i en grundig forberedelse og en overbevisende præsentation. Det giver dig muligheden for at skabe en tydelig og sammenhængende fortælling af en sag og fremføre den overbevisende for retten.  Visma ProLegis er skabt […]

En grundig forberedelse og en overbevisende præsentation til retssagen er vigtig. Visma ProLegis er et skræddersyet digitalt værktøj til advokater, der assisterer i en grundig forberedelse og en overbevisende præsentation. Det giver dig muligheden for at skabe en tydelig og sammenhængende fortælling af en sag og fremføre den overbevisende for retten. 

Visma ProLegis er skabt i samarbejde med bl.a. Plesner Advokatpartnerselskab og Visma Consulting. Værktøjet er forankret i en dyb indsigt i advokaters arbejdsgang, og skræddersyet efter behovene – helt fra forberedelse til afviklingen af retssager.

“Ved at forberede mig digitalt, så sparer jeg tid sammenlignet med selv at skulle stå og holde styr på gule sedler osv. Jeg kan gå direkte til det relevante” Plesner Advokatpartnerselskab

Digitalisér processen med Visma ProLegis

Med et digitalt samarbejdsværktøj kan du forberede retssager hvor som helst. Du har en samlet digital løsning med sagens materiale lige ved hånden og dermed mulighed for at forberede retssagen, når det passer dig og genoptage arbejdet, dér hvor du slap sidst.

Visma ProLegis er et fælles værktøj, der gør det nemt for alle brugere at arbejde i. Ved at forberede en sag i et fælles værktøj er det nemt at samarbejde med modparten om at skabe ekstrakten, og løbende samarbejde med dine kollegaer omkring sagens vigtigste pointer.

Det ultimative overblik

Det digitale værktøj, Visma ProLegis, samler alt relevant materiale omkring sagen; ekstrakten, støttebilag og materialesamlingen. Her har du mulighed for at læse materialet med bl.a.:

 • Annoteringer som overstregninger og kommentarer
 • Tilknytning af relevante emner
 • Søgning i materialet og filtrering efter dato, kommentarer og emner
Strukturér hovedforhandlingen

Når du gennemgår dit materiale, kan du definere dine nedslag til hovedforhandlingen. Du kan herefter inddele i emner og samtidig justere rækkefølgen. Du har altså mulighed for at sikre en sammenhængende fortælling ved hjælp af Visma Prolegis.

Med Visma ProLegis kan du: 

 • Få et visuelt overblik over nedslag med mulighed for at justere rækkefølge
 • Inddele i sektioner (forelæggelse, afhøringer, procedure) og emner
 • Fremsøge specifikke nedslag omhandlende fx samme emner
Præsenter for retssalen

Når du forbereder dig til hovedforhandlingen, kan du med Visma ProLegis vælge et udsnit i materialet, der skal vises på en storskærm for retssalen. Dette præsenteres tydeligt sammen med sidetal og bilagstitel. Du kan ved hjælp af Visma ProLegis holde en medrivende præsentation, hvor du tager lytteren i hånden og får underbygget dine pointer. 

Med Visma ProLegis har du mulighed for at:

 • Vælge udsnit af materiale til visning
 • Tydelig visning af materiale på storskærm
 • Zoom på det specifikke område
Hold overbevisende præsentationer

I Visma ProLegis kan du benytte dig af en personlig præsentationsvisning. Her er det muligt at se talenoter og styre visningen på storskærmen. Derudover kan du indkapsle vidneudsagn og bemærkninger fra fx modparten ved at tilføje en personlig note eller sætte et bogmærke og genoptage præsentationen, hvor du slap.

Visma ProLegis hjælper dig med:

 • En personlig visning af nedslag og talenoter
 • Styring af retssalsvisning
 • Håndtering af vidneudsagn og bemærkninger fra modpart

 Få en præsentation af Visma ProLegis i dag

Mest læste

 • Visma trækker i trøjen for en god sag

  I dag er det 1. marts og dermed også forårets første dag i kalenderen. Det har dog ikke været det, der har været det store samtaleemne i Visma House i Carlsberg Byen i dag men i stedet har vi markeret #fodboldtrøjefredag med farverige fodboldtrøjer, konkurrencer og stadionplatte for at støtte om Børnecancerfondens årlige indsamlingsdag.

 • Ret til provision under ferien?

  Får din medarbejder provision, skal du være opmærksom på, at vedkommende har ret til at blive kompenseret for den mistede provision under ferien. Men hvordan skal løn under ferie beregnes, når medarbejderne også får udbetalt provision? Er du nysgerrig, så læs mere her.

 • Omvendt betalingspligt – hvordan er det nu?

  Fra d. 1 juli 2014 har nye regler været gældende for moms ved køb af mobiltelefoner, PC’er, tablets m.v. Vi gennemgår her hvad det betyder både for dig som køber og sælger af mobil- og IT-udstyr.