Gå til hovedsiden

Økonomitrainee i Visma

Majbritt Henriksen på 23 år har altid vidst, at hun ville være noget inden for økonomi. Nu har hun været økonomitrainee i Visma i to år, og hun har bestemt ikke fortrudt beslutningen.

Bliv økonomitrainee i Visma

Jeg har længe vidst, at jeg ville noget inden for økonomi, men jeg har dog ikke altid vidst, at jeg ville være bogholder. Ordet bogholder lød jo ikke lige så fint som ordet revisor. Jeg har igennem hele gymnasiet tænkt, at jeg ville være revisor, men da jeg startede min jobsøgningsproces faldt jeg hurtigt over Visma. Jeg fandt jobbeskrivelsen utroligt spændende, selvom ordet revisor ikke indgik, så jeg sendte en ansøgning afsted til stillingen som økonomitrainee.

Jeg har nu været ansat som trainee i Visma i næsten 2 år, og jeg har bestemt ikke fortrudt min beslutning.

Jeg startede mit første år i den interne regnskabsafdeling. Som folk siger “al begyndelse er hård”, og ja, det har da til tider været hårdt, men der har altid været fantastiske kollegaer til at hjælpe og vise vej. Det alene har vist sig at være det hele værd! Jeg har haft et fantastisk og ekstremt lærerigt år. Alt det, som var en stor udfordring i starten, er pludselig blevet helt overskueligt og ligetil, fordi det er gået så stærkt med den faglige udvikling i takt med alle de opgaver, jeg er blevet stillet overfor. Derudover er følelsen af at blive anerkendt for sine resultater og sin udvikling alt arbejdet værd.

Der stod jeg så, efter et år i den afdeling, der var blevet så tryg, over for en rokering til noget nyt og uudforsket.

Fra de trygge rammer blev jeg rykket til den afdeling, der tager sig af internationale kunder. Jeg må indrømme, at jeg var en smule skræmt, da jeg aldrig har haft flair for engelsk, og der gik ikke længe, før det engelske sprog skulle tages i brug.

Jeg kan i dag se tilbage på en tid med ny læring og nye tilegnede kompetencer. Det er en fantastisk følelse! En følelse af at kunne udvikle sig hver dag og at kunne se de mange små fremskridt, som pludselig bliver til store fremskridt. Det første år var alting så nyt, men pludselig stod jeg dér og kunne en hel masse, uden egentlig at have lagt mærke til alle de fremskridt, der var kommet hen ad vejen.

Visma har givet mig så meget læring, erfaringer og udfordringer med i bagagen, som jeg ikke ville være foruden.

Jeg er stolt, når jeg fortæller, hvor jeg er ansat, hvad jeg laver, hvad vi kan og hvad vi står for. Visma er ikke bare en arbejdsplads. Visma er for mig et sted fyldt med nye udfordringer – store og små. Et sted, hvor en kollega ikke bare er en kollega, men derimod en person, der ønsker at bidrage til og følge din faglige og personlige udvikling. Visma er et sted, hvor kompetencer bliver sat i højsædet og et sted, hvor du kan udvikle dig i netop den retning, du ønsker. Et sted, hvor det er muligt at søge udfordringer og ikke mindst blive klædt på til at klare de udfordringer, som du aldrig troede, du kunne.

Visma er et sted, hvor du vokser.

Vil du kickstarte din karriere i Visma? Vi søger nye trainees til 2017

Tag dit første karriereskridt som trainee i Visma. Internationale kunder, ansvar for økonomi og løn, selvstændige ansvarsområder, brede IT-kompetencer og konstant udvikling – det er din dagligdag i Visma.

Du bliver en del af et ambitiøst læringsmiljø med masser af teamwork og fokus på din faglige og personlige udvikling.

Mest læste