Gå til hovedsiden

Om Visma Consulting

Visma Consulting er et førende konsulenthus som leverer forretningskritiske, kundetilpassede it-løsninger til den offentlige sektor, liv- og pensionsbranchen samt udvalgte brancher i den

private sektor. Ved hjælp af velafprøvede metoder såsom PRINCE2, ITIL og agile metoder, dækker ydelserne hele værdikæden fra at bistå virksomheder og organisationer med planlægning og design af it-løsninger til udvikling, integration, implementering, vedligeholdelse og support samt den løbende videreudvikling af en applikation. Dette gør det muligt for Visma Consulting at transformere en forretningsmæssig udfordring til en værdiskabende, kundetilpasset it-løsning og dermed leverer mere end blot it til vores kunder.

Visma Consulting er en del af Visma-koncernen, og har over 400 medarbejdere i Danmark, Norge og Sverige. Visma-koncernen har 4.300 medarbejdere og er en af Skandinaviens førende leverandører af ERP-løsninger, outsourcing af løn- og økonomi, it-løsninger til detailvirksomheder samt forretningskritiske, kundetilpassede it-løsninger.

Mest læste

  • Omvendt betalingspligt – hvordan er det nu?

    Fra d. 1 juli 2014 har nye regler været gældende for moms ved køb af mobiltelefoner, PC’er, tablets m.v. Vi gennemgår her hvad det betyder både for dig som køber og sælger af mobil- og IT-udstyr.

  • Det betyder den nye revisorlov for din virksomhed

    Uafhængighed og uvildighed. Det er formålet med de kommende ændringer til revisorloven, der træder i kraft senest 17. juni 2016. Læs med her, hvis du vil vide, hvordan loven får indflydelse på din virksomhed.