Online regnskabsprogram – ja din hverdag bliver nemmere

Online regnskabsprogram

En iPad mini og mobile IT-programmer sikrer at TechBees, der er et netværk af professionelle teknikere, bevarer overblikket, når de har allermest travlt. Netværket TechBees leverer, under ledelse af Thomas Kjærsgaard Jacobsen, teknisk udstyr og support til alle former for events. Netop de skiftende arbejdspladser kræver, at Thomas kan tilgå priser og udarbejde tilbud lige meget hvor han er.

Online adgang til forretningen

”Jeg skal være så mobil som overhovedet muligt og skal have mine ting med mig, så jeg kan lave opgaven på stedet. Jeg skal kunne regne på et tilbud, tjekke priser, indgå aftaler og overskue ind- og udbetalinger. Kort og godt skal jeg på de forskellige locations kunne udføre de samme opgaver, som hvis jeg sad hjemme på kontoret” understreger Thomas Kjærgaard Jacobsen.

Til at løse denne problemstilling, blev et online regnskabsprogram løsningen. Om Thomas bruger regnskabsprogrammet på en iPad, en mobil eller PC gør ingen forskel for oplevelsen, for programmets skærmbillede tilpasser sig den platform, som han bruger det på.

Et online regnskabsprogram som gør din hverdag nemmere

Med det online regnskabsprogram Visma eAccounting fik Thomas Kjærgaard Jacobsen ”alt det jeg efterspurgte ved et regnskabsprogram, havde Visma eAccounting i grundpakken fra start. Men andre programmer skulle jeg tilkøbe alle mulige funktioner” Fortæller han.

Efter skiftet til Visma eAccounting kan Thomas selv ordne regnskabet på under en halv time om dagen, og han behøver ikke længere ekstern hjælp. Det har givet ham en større lønsomhed, og mere tid til kunderne og opgaverne.

Måske kan Visma eAccounting også gøre din hverdag nemmere? Prøv gratis i dag!

Er du i tvivl om et online regnskabsprogram er noget for dig? Så læs vores 8 grunde til at vælge et online regnskabsprogram >>

0