Gå til hovedsiden

Rejseafregning i skyen

Udfyldningen af rejseafregninger giver mange hovedpine, men nu gør cloudløsningen Visma Expense det meget lettere for dig.

Rejseafregning i skyen - registrer online

Et hav af kvitteringer, hvor nogle bliver væk, er et velkendt fænomen for mange, men nu er vi klar med en cloud-baseret løsning, der gør det nemmere at håndtere rejseafregning.

De første er allerede på systemet

Flere virksomheder, har allerede set fidussen i et online rejseafregningssystem. En af de første til at benytte Vismas løsning var Norges Bondelag, som arbejder for bedre vilkår for landbruget i Norge. Norges Bondelag manglede et system, der kunne mindske det store administrative arbejde, der er forbundet med at håndtere rejseafregning og udlægskrav. Her blev Vismas nye cloud-baserede system Visma Expense løsningen.

“Vi tog Visma Expense i brug i juni i år. Vi har en stor volumen af rejseafregninger og følte at vi trængte et system, som forenkler vores hverdag” siger økonomichefen Leif Slåtten i Norges Bondelag.

Bondelaget har til dags dato tilknyttet 130 brugere til rejseafregningsløsningen og har en volumen på 3000-4000 rejseafregninger om året.

Kontrol- og godkendelsesarbejdet bliver lettere

Fordelen ved Visma Expense er at de medarbejdere som er ansvarlige for at køre løn ikke behøver at registrere rejseafregninger i et lønsystem manuelt, ligesom kvaliteten på dataene bliver bedre. Når du bruger Visma Expense, behøver du heller ikke at kende til komplicerede regler – al nødvendig information ligger gemt i systemet. Love, regler og satser er til hver en tid opdaterede og rigtige. Dette sikrer kvaliteten – og sparer tid og ressourcer for virksomheden.

“Systemet sørger for at den ansatte udfylder alle lovpligtige felter og satser er automatisk opdaterede i systemet, noget som gør kontrol- og godkendelses arbejdet meget lettere for os i økonomiafdelingen”, siger Slåtten og tilføjer “også vores egne satser, som vi har internt ligges ind, således at de også bliver udfyldt”.

App’en gør det nemmere  

Du kan udfylde rejseafregningen når og hvor det passer dig. På tablet, mobil, PC eller Mac – i sommerhuset, hjemme eller på arbejdet, men især app’en gør håndteringen og registreringen af kvitteringer nemmere. Du kan med App’en tage et billede af kvitteringen og uploade det direkte til systemet, hvor de knyttes til rejseafregningen eller udlægskravet.

Se hvor let rejseafregning bliver med Visma Expense:

Mest læste

  • Visma trækker i trøjen for en god sag

    I dag er det 1. marts og dermed også forårets første dag i kalenderen. Det har dog ikke været det, der har været det store samtaleemne i Visma House i Carlsberg Byen i dag men i stedet har vi markeret #fodboldtrøjefredag med farverige fodboldtrøjer, konkurrencer og stadionplatte for at støtte om Børnecancerfondens årlige indsamlingsdag.

  • Ret til provision under ferien?

    Får din medarbejder provision, skal du være opmærksom på, at vedkommende har ret til at blive kompenseret for den mistede provision under ferien. Men hvordan skal løn under ferie beregnes, når medarbejderne også får udbetalt provision? Er du nysgerrig, så læs mere her.

  • Omvendt betalingspligt – hvordan er det nu?

    Fra d. 1 juli 2014 har nye regler været gældende for moms ved køb af mobiltelefoner, PC’er, tablets m.v. Vi gennemgår her hvad det betyder både for dig som køber og sælger af mobil- og IT-udstyr.