Gå til hovedsiden

Revisorer – din bedste økonomiske rådgiver – 8 gode grunde

Vi giver dig 8 grunde til, at din revisor er en god økonomisk rådgiver.

Som iværksætter er du meget engageret i din forretning. Du er måske ganske tilfreds med at have outsourcet dine administrative støttefunktioner som regnskab og løn til en revisor, så du kan koncentrere dig om det, du er bedst til: at udvikle din kerneforretning. Har du imidlertid tænkt på, at du samtidig har tilknyttet en unik økonomisk rådgiver? Vi giver dig 8 grunde til, at din revisor også er en god rådgiver.

En god revisor…

…kender dig allerede:

En af de vigtigste forudsætninger for at give relevante, nyttige og gavnlige råd til netop din virksomhed, er kendskabet til dig og din virksomhed. Revisoren har allerede sat sig ind i, hvad du laver, og hvad der er vigtigt for dig. Han har derfor allerede god indsigt i at rådgive dig, når det bliver aktuelt.

…ser det du ikke ser:

Det er i mange tilfælde nemmere for en som står udenfor den daglige drift, med fagkompetence og forretningsforståelse, at pege på områder med forbedringspotentiale. Det gælder alt fra simpel overholdelse af love og regler til komplicerede interne processer og arbejdsgange.

…giver sig analyser og rapporter:

Revisoren har allerede adgang til dine opdaterede regnskaber og derigennem omfattende information om din virksomheds økonomi. Dette kan danne grundlag for løbende analyser og rapporter tilpasset de beslutninger, du har behov for i din virksomhed.

…har samme mål som dig:

Revisorens relation til dig og din virksomhed er langsigtet i sin natur. Kerneleverancen er den løbende bogføring og rapportering. Dette giver få incitamenter til at tilbyde dig dyre og unyttige råd. Tværtimod vil revisoren i det lange løb være bedst tjent med, at din virksomhed er så rentabel som muligt. Din succes er hans succes.

…giver dig adgang til brede kompetencer:

Med en større regnskabsvirksomhed om bord, har du et bredt udvalg af ydelser tilgængeligt fra samme partner. Du får adgang til spidskompetencer inden for økonomi, HR og juridisk rådgivning, såfremt du har behov for det.

…er der, hvor du er:

Har du en revisor med et solidt nationalt og nordisk netværk, har du én partner uanset hvor din virksomhed har behov for assistance, både inden for og uden for landets grænser. En sådan leverandør sikrer, at du altid får en lokal leverance forankret i et bredt branchekendskab.

…skaffer dig den rigtige værktøjskasse:

En totalleverandør inden for administrative ydelser og processer forstår, hvordan de bedste værktøjer kan tilpasses til arbejdsgangene i din virksomhed. Den gode revisor bidrager til en sund automatisering og digitalisering af dit workflow, uanset om du foretrækker at arbejde på PC, tablet eller smartphone.

…giver dig ro i sjælen:

Opsummeret vil en god revisor og økonomisk rådgiver give dig mere ro og sikkerhed for, at de økonomiske og lovmæssige forhold knyttet til din virksomhed er varetaget. Dermed kan du holde blikket rettet mod det du er bedre til end nogen anden: din indtægtsgivende virksomhed.

Vil du vide mere om Visma og Regnskab?

Vismas regnskabsløsninger hjælper mere end 160000 kunder med deres regnskab. Læs mere om, hvordan vi også kan hjælpe med jeres regnskab.

Mest læste