Gå til hovedsiden

Rigtig god påske fra Visma

Endelig står påsken for døren, og her hos Visma ser vi frem til nogle afslappende dage fyldt med påsketraditioner! En af dem indbefatter æg og et godt konkurrence-gen – hvad gør dine?

Endelig står påsken for døren, og her hos Visma ser vi frem til nogle afslappende dage fyldt med påsketraditioner! Her taler vi alt fra god dansk mad i rigelige mængder til den årlige æggetrilnings-konkurrence – hvilket da egentlig er en ret mærkelig tradition..

Hvorfor er det at æggene spiller så vigtig en rolle i påsken? Ifølge www.kristendom.dk så ved man det ikke helt præcist. Men udover at det og farve og lege med æggene er et stærkt symbol på påske, så blev de før i tiden – ligesom med æbleskriver i julen – blev givet som almisser. Tjenestefolkene fik et antal æg efter stand og rang, hvor en fordeling kunne være femten æg til karlen, ti til pigen og fem til tjenestedrengen. Derudover har ægget siden hedensk tid stået som symbol for både frugtbarhed, sundhed og nyt liv.

Der er ingen tvivl om at æggene var attraktive, man oplevede endda at nogle tiggede for at få æg – lidt ligesom børn der rasler om slik til fastelavn. Men derfra og til at gøre det til en konkurrence, er der alligevel langt. Men måske vi bare er vilde med at konkurrencer?

Deltag i vores påskekonkurrence

Vi syntes at der skal lidt ekstra hygge til i påsken, så derfor har vi sat et Supergavekort på 2.000 kr. på højkant ovre på vores Facebook-side.

Gavekortet kan blandt andet bruges i Matas, Imerco og Intersport. Hvis du er så heldig at vinde, kan du også arrangere en forårstur i Zoo København eller en tur i en af Nordisk films biografer for hele familien – mulighederne med et Supergavekort er mange.

Hver dag henover påsken stiller vi et nyt spørgsmål, og hvert rigtigt svar giver et lod i puljen om Supergavekortet. Du kan deltage her >>

Pssst hvis du “Syntes godt om” vores side, så er du sikker på ikke at overse et af spørgsmålene 😉

Rigtig god påske fra alle i Visma

Mest læste