Sådan undgår du dårlige betalere

For at din virksomhed skal klare sig godt, er det vigtigt at have styr på virksomhedens økonomi. Det betyder blandt andet, at du bør sikre optimale aftaler med kunder og leverandører, og at du styrker dit cash flow ved at have en effektiv debitorstyring. Det er ydermere en god idé at have nogle gode interne procedurer for at sikre et godt betalingsforløb og gode rykkerprocedurer.

Likviditet er nøglen til at opnå en sund og sikker drift. Har du ingen likviditet, har du ikke penge til den løbende drift. Vi har udarbejdet et fact-sheet, hvor vi har samlet nogle tips til, hvordan du undgår dårlige betalere og sikrer en bedre likviditet for din virksomhed.

Her er nogle af de spørgsmål, du får svar på, i vores fact sheet:

  • Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg inddriver penge fra debitorer?
  • Hvordan kan en god rykkerprocedure se ud?
  • Hvad skal en rykker indeholde?
  • Hvad er forskellen på det åbne og lukkede register i RKI?
  • Hvad er et betalingspåkrav, og hvordan kan jeg bruge det?

Ønsker du at vide mere om, hvordan du kan undgå dårlige betalere?

Download fact-sheet

Per er uddannet civiløkonom, HA fra CBS og har mange års praktisk erfaring inden for regnskab og rådgivning. Per er senior manager og afdelingsleder i Azets, Vismas tidligere regnskabs- og løndivision. I Pers afdeling udføres regnskabsmæssige opgaver og rådgivning for større kunder og detail-/kædeforretninger. Afdelingen varetager også opgaver inden for debitorstyring som fakturerings-, rykker- og inkassoservice.