Gå til hovedsiden

ServiceSuite – Mobilt planlægningsværktøj

ServiceSuite er et mobilt planlægningsværktøj, der giver overblik over jeres medarbejdere og varer og effektiviserer arbejdsgangen mellem kontoret og de mobile medarbejdere. Læs mere om ServiceSuite

ServiceSuite er et mobilt planlægningsværktøj, der giver overblik over jeres medarbejdere og varer og effektiviserer arbejdsgangen mellem kontoret og de mobile medarbejdere som f.eks. håndværkere og kørerende konsulenter. I sparer gule lapper, unødigt papirarbejde og dobbelt indtastning i forskellige systemer. Programmet er udviklet til virksomheder, hvor medarbejderne udfører store dele af deres arbejde ude hos kunden.

Muligheder med ServiceSuite
ServiceSuite giver virksomheden mulighed for enkelt og nemt at administrere aftaler og opgaver online via f.eks. en smartphone eller tablet. Med ServiceSuite får I et online planlægningsværktøj, der blandt andet giver Jer følgende muligheder:

 • Planlægning af opgaver direkte på mobilen
 • Mobil time- og vareregistrering
 • Udfyld tjeklister direkte på mobilen
 • Konstant opdateret i realtid mellem kontoret og de kørerende medarbejdere
 • Integration med jeres økonomisystem

ServiceSuite kan integreres med økonomisystemer som f.eks. Mamut One, WinKompas, Stellar og Microsoft Dynamics C5.

 

Mest læste

 • Det betyder den nye revisorlov for din virksomhed

  Uafhængighed og uvildighed. Det er formålet med de kommende ændringer til revisorloven, der træder i kraft senest 17. juni 2016. Læs med her, hvis du vil vide, hvordan loven får indflydelse på din virksomhed.

 • Omvendt betalingspligt – hvordan er det nu?

  Fra d. 1 juli 2014 har nye regler været gældende for moms ved køb af mobiltelefoner, PC’er, tablets m.v. Vi gennemgår her hvad det betyder både for dig som køber og sælger af mobil- og IT-udstyr.