Gå til hovedsiden

Bedste Økonomiske Guides 2015

Vismas blog er blandt vinderne i Top 13 økonomiske guides 2015! Vi er utrolig stolte af at være blandt de bedste blogs i Danmark til at skrive omkring økonomi.

Økonomiske Guides

Finansbladet har netop præsenteret Top 13 Økonomiske Guides 2015, der er udvalgt blandt 50 nominerede.

Finansbladet vil med denne kåringen af årets bedste økonomiske guides gerne fremhæve og anerkende de bedste blogge, der formår at skrive om økonomi på en indlevende måde, som giver inspiration og gode råd”. Finansbladet fremhæver at vinderne er nøje udvalgt, og at fælles for alle vinderne er, at “de giver værdifuld hjælp, inspiration og råd til at forbedre økonomien, spare penge samt gøre det hele langt mere overskueligt og let at forstå. De giver konkrete løsningsforslag, som er brugbare for enten privatpersoner og erhvervsdrivende”.

Vismas blog har vundet!

Vi er utrolig stolte over, at vi med vores økonomisektion er blandt vinderne af den ovenstående pris. Vores formål er at inspirere erhvervsdrivende og dele ud af vores faglige ekspertise.

Vores økonomisektion dækker et bredt felt af økonomiske emner, hvor det er muligt at finde inspiration og gode råd til både iværksætteren og CEO’en. Vi har vi fokus på, at vores blog skal leve op til nogle af de mest vigtige kriterier for netop professionelle blogs: Kontinuitet, høj faglighed og mangfoldighed i emnerne.

  1. For det første skal den leve op til et krav om kontinuitet. Brugerne af bloggen skal kunne stole på, at der med jævne mellemrum kommer blogindlæg om relevante emner. På Vores blog publicerer vi et nyt indlæg mindst en gang om ugen, og alene i 2015 har vi haft 15 indlæg inden for temaet “Økonomi”, der er et af bloggens seks hovedtemaer.
  2. For det andet lever vores blog op til kravet om høj faglighed, men leveret i et sprog, hvor alle kan være med, hvilket i særdeleshed er vigtigt, når man henvender sig til virksomheder og erhvervsdrivende. Vores blog drives af højtuddannede, topprofessionelle og erfarne mennesker inden for hver deres felt. Inden for temaet økonomi er de primære bidragydere en statsautoriseret revisor, en akademimerkonom og en civiløkonom.
  3. Sidst men ikke mindst er temaerne på vores blog fordelt over et bredt spektrum, så alle erhvervsdrivende – fra iværksætteren til CEO’en – vil kunne finde relevante og inspirerende indlæg. Formålet med vores blog er netop at inspirere erhvervsdrivende og dele ud af vores faglige ekspertise. Inden for økonomi kan iværksætteren eksempelvis finde gode råd i øjenhøjde til samarbejdet med revisoren, mens økonomidirektøren med mere erfaring kan få inspiration til forbedrede afstemningsprocedurer.

Det er ikke første gang vi vinder en pris

Tilbage i april blev vores blog af ekspertvalg.dk fremhævet som en af de bedste blogs til iværksættere, hvor vores blog kom på listen over iværksætterespecialister.

Med prisen blev vi belønnet for at “gøre en indsats i forbindelse med fremmelsen af iværksætteri i Danmark. Samtidig er det en oversigt over iværksætter-relaterede blogs, hjemmesider og personer, der er værd at kigge nærmere på, hvis man søger information om iværksætteri eller motivation til samme”. Du kan læse mere om vores kåring som iværksætterespecialist her >>

 

Gå aldrig glip af vores tips

Vil du også drage fordel af vores ekspertise? Følg os på vores Facebook-side, hvor vi holder dig opdateret med de nyeste blogindlæg, vigtige datoer og meget andet.

Mest læste