Gå til hovedsiden

Undgå rykkergebyrer og renter fra leverandører

Mangler din virksomhed nogle gode procedurer for kreditorafstemning? Disse procedurer er vigtige og skal sikre, at leverandørerne bliver afstemt med faste intervaller. Download vores fact sheet og få 4 tips til hvordan du undgår rykkergebyrer og renter fra leverandører.

Bruger du og din virksomhed unødig og meget tid på at kontrollere rykkermeddelelser? Har du fornemmelsen af, at virksomheden modtager alt for mange påmindelser, gentagne gange, uden at der er tid til opfølgning? Bruger virksomheden mange penge på at betale rykkergebyrer og renter, men mangler overblik over hvorfor?

Kan du svare ja til disse spørgsmål, så kan det være, at din virksomhed mangler nogle gode procedurer for kreditorafstemning. Disse procedurer er vigtige for at sikre, at leverandørerne bliver afstemt til eksternt materiale/kontoudtog med faste intervaller.

Rettidig bogføring af leverandørfakturaer giver også mulighed for bedre likviditetsstyring og overblik over kommende forfaldne fakturaer.

Få 4 tips til hvordan du undgår rykkergebyrer og renter fra leverandører

Download vores fact sheet og få svar på følgende spørgsmål:

  1. Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg modtager en rykker?
  2. Hvordan kan en god kreditor afstemningsprocedure se ud?
  3. Hvad opnår jeg ved gode afstemningsprocedurer?
  4. Hvad skal jeg ellers være opmærksom på?

Ønsker du at vide mere om, hvordan du kan undgå rykkermeddelelser? Download vores fact-sheet og kontakt Maria Laursen på 21 61 91 26 eller mail så finder vi en løsning.

Mest læste

  • Det betyder den nye revisorlov for din virksomhed

    Uafhængighed og uvildighed. Det er formålet med de kommende ændringer til revisorloven, der træder i kraft senest 17. juni 2016. Læs med her, hvis du vil vide, hvordan loven får indflydelse på din virksomhed.

  • Omvendt betalingspligt – hvordan er det nu?

    Fra d. 1 juli 2014 har nye regler været gældende for moms ved køb af mobiltelefoner, PC’er, tablets m.v. Vi gennemgår her hvad det betyder både for dig som køber og sælger af mobil- og IT-udstyr.