Gå til hovedsiden

Vejen til et softwareudvikler job i Visma

Thais er både uddannet softwareingeniør og medialog. Kombinationen af de to uddannelser har givet ham mulighed for at skræddersy sine kompetencer og sætte sit eget personlige præg på sine arbejdsopgaver som Visma graduate.

It-graduate i Visma Consulting

Thais startede som selvstændig, og var egentligt i et fagligt udfordrende miljø, men han havde brug for noget mere. Derfor søgte han ind på Vismas graduate program. I Vismas graduate program er der fokus på talentudvikling, og at det sociale og faglige skal understøtte hinanden: 

“Kombinationen af det faglige og det sociale, du oplever i Visma som graduate, er fedt. Du bliver udfordret, læringskurven er stejl, men du får omvendt også hurtigt ansvar og får lov til at arbejde i mange forskellige dele af et projekt”, fortæller Thais. 

Spændende og udfordrende arbejdsopgaver

Som it-graduate arbejder Thais på et større projekt, hvor han som softwareudvikler arbejder i både C#, AngularJS og Typescript i front-end og back-end.

“Engang imellem bliver jeg også kastet ud i CRM-opgaver, men det er lige præcis det, jeg synes, der er ret fedt ved projektet. Det er et kæmpe projekt, vi sidder med, og i teamet får vi lov til at arbejde med alle dele af projektet.” 

Da teamet, Thais sidder i, ikke er så stort, er de udfordringer, der måtte opstå også ret hurtigt løst igen. Lige præcis det sociale i teamet er noget, Thais vægter meget højt. “En glad medarbejder er en god medarbejder”-mentaliteten skinner igennem i Visma. Det var meget vigtigt for mig, at der blev lagt vægt på trivsel og et socialt liv, da jeg søgte graduate stillingen”.

For Thais var det muligheden for at skabe et stærkt netværk og et godt fundament for nogle gode arbejdsrelationer, der fik ham til at søge ind i Vismas graduate program. Arbejdsopgaverne er håndgribelige, og du kan se, hvordan dine løsninger betyder noget for kunden. Du bliver ikke væk i mængden eller er en lille fisk i et stort hav. Du er i tæt kontakt med kunden, og du får hands on erfaring med det samme. Der er et tæt samarbejde med kunden og dermed også direkte feedback og en hurtig eksekveringsproces.

Fokus på det sociale

Vi har aldrig for travlt til at tage en løs snak med hinanden. Det er mentaliteten, Thais og hans kollegaer har. Det er altid vigtigt at have tid til at snakke om interesser, og hvad man laver udenfor arbejdet. Der er fokus på det sociale liv i Visma, og du bliver opfordret til at dyrke det, hvad enten det er at melde sig ind i festudvalget eller benytte sig af de faciliteter, som Visma byder på som f.eks. Fabrication lab. Her er det kun kreativiteten, der sætter grænser, og det åbner op for skabe gode relationer.

“Der er meget at hente i virksomheden, og hvis du selv viser interesse og opsøger det sociale liv, så får du, hvad du giver”, siger Thais med et smil på læben. Det skaber muligheder at engagere sig i virksomhedens sociale liv. For Thais har det nemlig været startskuddet til etableringen af et band, som Thais har sammen med sine kollegaer. 

Thais’ gode råd til fremtidige Visma Graduates

Inden du søger ind i Vismas graduate program, er det en god idé at sætte sig ind i virksomheden. Visma har en referenceside, hvor man kan få indsigt i deres projekter. Det giver en god forståelse for hvilke slags projekter, du måske kunne arbejde med, og du kan samtidig få indsigt i, hvad der interesserer dig. Det kan jeg helt sikkert anbefale, hvis man overvejer at søge en graduate stilling.

Vil du være en del af holdet? 

Er du nyuddannet kandidat med en it-uddannelse eller er du lige ved at færdiggøre dine studier? Så kunne Vismas It-graduate program måske være noget for dig – 24 måneder, fuld løn og garanteret fastansættelse. Vi søger lige nu It-graduates. 

Mest læste