Gå til hovedsiden

Vi er blandt Danmarks bedste blogs til iværksættere

Ekspertvalg.dk har netop offentliggjort navnene, der er nomineret ved årets Ekspert Awards. Dette betyder at Visma er blandt de bedste blogs og hjemmesider til iværksættere.

Ekspertvalg.dk har netop offentliggjort navnene, der er nomineret ved årets Ekspert Awards. Visma er sammen med blogs fra blandt andet den succesfulde iværksætter Casper Blom og Danmarks største iværksætterportal Amino på listen over de bedste blogs til iværksættere.

Der er i alt udpeget 43 forskellige organisationer, blogs, hjemmesider og personer, som aktivt fremmer iværksætteri i Danmark. Baggrunden for at udgive denne liste, er at gøre det nemmere for iværksættere, i alle aldre, at finde relevant information og inspiration i forbindelse med iværksætteri.

Ekspertvalg.dk udtaler, at ”Listen er en hyldest til dem, som gør en indsats i forbindelse med fremmelsen af iværksætteri i Danmark. Samtidig er det en oversigt over iværksætter-relaterede blogs, hjemmesider og personer, der er værd at kigge nærmere på, hvis man søger information om iværksætteri eller motivation til samme”. Du kan se samlede liste over nominerede her.

Ekspert Awards er inddelt i fem kategorier:

 • Iværksætterspecialister
 • Motivation og inspiration
 • Den gode idé
 • Kendt af iværksættere
 • Uddannelse

Visma er med vores blog kåret i kategorien Iværksætterspecialister, som rummer sider der umiddelbart er ukendte for offentligheden, men som alle er eksperter på områder, der har relation til det at være iværksætter. Vi ønsker med vores blog at inspirere og dele ud af vores ekspertise inden for iværksætteri, hvilket netop er et mål som panelet bag Ekpertvalg.dk har vurderet vi er yderst kompetente til.

Vil du også drage fordel af vores ekspertise? Følg os på vores Facebook-side, hvor vi holder dig opdateret med de nyeste blogindlæg, vigtige datoer og meget andet.

Mest læste

 • Det betyder den nye revisorlov for din virksomhed

  Uafhængighed og uvildighed. Det er formålet med de kommende ændringer til revisorloven, der træder i kraft senest 17. juni 2016. Læs med her, hvis du vil vide, hvordan loven får indflydelse på din virksomhed.

 • Omvendt betalingspligt – hvordan er det nu?

  Fra d. 1 juli 2014 har nye regler været gældende for moms ved køb af mobiltelefoner, PC’er, tablets m.v. Vi gennemgår her hvad det betyder både for dig som køber og sælger af mobil- og IT-udstyr.