Gratis tilbud: Gode råd om kreditorstyring

Hvor mange renter og gebyrer betaler du?

Din virksomhed er god til at købe ind og skaffe gode aftaler med leverandørerne. Men det er først en rigtig god aftale, hvis leverandøren leverer varerne til tiden, og du betaler regningen til tiden. Det er ikke bare forudsætningen for gode og langvarige leverandørsamarbejder, -det betyder også, at du undgår at skulle betale unødige renter og gebyrer.

I Visma kender vi opskriften på det gode leverandørsamarbejde og vi ved, hvad der skal til, for at din virksomhed får styr på regningerne og leverandørerne.

Det er da dumt at betale renter og gebyrer som nemt kan undgås, og derfor vil vi gerne tilbyde dig en time fuld af gode råd -GRATIS!

Ja tak til 1 times rådgivning

Hvad kan vi f.eks. bruge en time på:

  • Vi kan hjælpe med at gennemgå din proces, fra du bestiller varerne hos leverandøren til regningen er betalt.

  • Vi kommer med forslag til konkrete ændringer, som vil spare dig for mange renter og gebyrer og dermed forbedre din virksomheds økonomi.

  • Vi hjælper med at se på dine leverandørers stamdata, - hvis de findes. Det er nemlig her, du kan dokumentere de aftalte betalingsbetingelser og kredittiden.

 I løbet af en time kan du få alle de råd, som du har brug for.

Det bliver en værdifuld time for dig og din virksomhed og kan blive startskuddet til, at:

  • Du får en strategi for, hvordan dine leverandørfakturaer skal håndteres.

  • Du lærer den enkle, men vigtige kunst at sikre et langvarigt og holdbart leverandørsamarbejde.

  • Du får nogle konkrete råd som sikrer, at du ikke længere skal bruge penge på unødige renter og gebyrer.

Kom og besøg os i Herlev og få alle de gode råd, du kan nå på en time. Det er gratis og uforpligtende. Vil du hellere have dine gode råd i telefonen eller online, så finder vi også ud af det.

Udfyld kontaktformularen,så ringer vi dig op og finder ud af hvor, hvornår og hvordan du skal have din gratis time med gode råd.