Lønadministration

Vi hjælper med alle opgaver inden for lønadministration for virksomheder med eller uden overenskomster. Vi har stor erfaring i at lave løn for virksomheder i alle størrelser og brancher.
Find den rigtige løsning til dig

Skal vi klare jeres lønadministrationMindre virksomheder

Til virksomheder med 1 til 20 ansatte har vi Visma Basisløn, som er lønadministration på en nem og overskuelig måde.

Lad os lave løn for jer til en fast lav pris - vi behøver blot løninput fra dig. Det spiller ingen rolle, om medarbejderne er timelønnede eller fastlønnede.

Mindre virksomheder ►

Mellemstore og store virksomheder

Lønadministration for mellemstore og store virksomheder.

Vi kan håndtere alle opgaver inden for lønadministration - fra indhentning af løninput og selve lønbehandlingen til afstemning af den udbetalte løn, refusionsansøgninger og procesoptimering.

Mellemstore og store virksomheder ►

 


Offentlige sektor

Vi tilbyder lønadministration for kommuner og virksomheder, hvor medarbejdere aflønnes i henhold til offentlige overenskomster.

Vi er eksperter i at lave løn inden for den offentlige sektor, herunder lønsystemer, lovgivning, overenskomster, tjenestemandspensioner og generel personaleadministration.

Offentlige sektor ►

Lej midlertidig assistance til din lønadministration

Vi tilbyder professionel bemanding med kort varsel som midlertidig løsning i kortere eller længere perioder. Vi dækker alle typer stillinger inden for løn som f.eks. lønansvarlig eller controller.

Vores fagligt dygtige medarbejdere kan træde til, hvis du har akut behov for personale til at lave løn. Vi kan både levere assistance nogle dage om måneden eller vi kan levere en fuldtids løsning.


Læs mere om at leje en lønmedarbejder ►

Lønadministration på tværs af de nordiske lande 

Lønjura og -regler varierer fra land til land. Vores tilstedeværelse i samtlige af de nordiske lande sikrer, at din lønadministration bliver varetaget i henhold til lokal lovgivning og med stor lokal ekspertise. Vi varetager også al lønrelateret registrering og indberetning til de offentlige instanser. 

Vores nordiske løsning inden for lønadministration betyder, at du som international virksomhed og kunde hos os, får én fast kontaktperson for alle lønaktiviteter i Norden.

Læs mere om nordisk lønadministration ►

Vil I selv lave løn? Læs mere om vores lønsystem

Epos Løn til de store

Er I en større virksomhed med +100 ansatte, så har Epos Løn alt, hvad I skal bruge for at sikre en korrekt og automatiseret lønbehandling. Systemet er brugervenligt og logisk bygget op, og det understøtter til fulde jeres lønprocesser.

Læs mere om Epos Lønsystem ►

Optimer din lønfunktion

Vi kan hjælpe jer med at optimere lønfunktionen, så I får frigivet ressourcer og reduceret tiden med op til 30%. Vi hjælper med at optimere jeres eksisterende arbejdsgange uden, at der bliver behov for investeringer i nye systemer, løsninger osv.

Læs mere om optimering af din lønfunktion

Lønoutsourcing guide

Gratis lønoutsourcing guide

Vi har udarbejdet en gratis guide omkring lønoutsourcing, hvor du kan blive klogere på de ting, som du skal være opmærksom på i forbindelse med outsourcing, og hvordan du bedst drager fordel af lønoutsourcing.

 

Hent gratis guide

Opgrading af lønafdeling

Guide: 4 metoder der opgraderer lønafdelingen

 I denne guide får I overblik over fire ledelsesmæssige metoder, der kan effektivisere arbejdet i lønadministrationen – og gøre hverdagen lettere for jeres lønmedarbejdere. Download guiden ved at udfylde nedenstående formular, og kom straks i gang.

 

Hent gratis guide

Mere info om vores lønløsninger?

Ønsker du mere information om Vismas lønløsninger og om, hvordan vi kan lave løn for jer?

Udfyld din mail til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf. +45 44 51 83 77

 

Lønkunder der har købt denne ydelse kan kontakte Servicedesk/Support med lønrelaterede spørgsmål på:

Support: 70 22 78 11

Kontakt mig venligst

Seneste blogindlæg

 

Om Visma

Visma er en førende leverandør af forretningsløsninger til små og mellemstore virksomheder. Vi servicerer hundredtusinder af virksomheder i Norden og vores løsninger bruges af millioner af brugere.

Brug af cookies

Kontakt os

Tlf: +45 70 27 31 30

info@visma.dk

Se alle vores lokationer