Lønoutsourcing der betaler sig

Uanset hvor stor eller lille jeres virksomhed er, og hvilken branche I befinder jer i, kan I outsource lønadministrationen til os. Vi er eksperter i alle dimensioner inden for løn, og vi har mange års erfaring med lønoutsourcing. Vi hjælper allerede mange virksomheder, og vi kan også hjælpe jer.

Vi varetager lønbehandlingen fra A-Z

Med os som lønkontor skal I aldrig bekymre jer om fejl i lønnen igen. Den kommer til tiden og er korrekt - hver gang!

Ring mig gerne op Kontakt os på 69 69 14 92

  • Vi tager os af feriepenge, refusioner osv.
  • Du får mere tid til at udvikle din forretning
  • Vi har altid flere backups, så din lønadministration bliver aldrig sårbar
  • Vores viden er altid opdateret, og vi kender alle de forskellige regler og overenskomster
  • Ved at outsource lønadministrationen til os er lønudbetalingerne altid korrekte og tid tiden

Sodexo A/S Christian Thyssen

"Hvis alle Vismas konsulenter er på samme høje niveau, som dem jeg arbejder sammen med, så ligger overliggeren rigtig højt”"

★★★★★

Læs hele historien her ►

Medflex ApS - Jakob Damm Jakobsen

"Vi har sikkerhed for at lønudbetalingerne er korrekte, kommer til tiden og at indberetningerne er, som de skal være"

★★★★★

Læs hele historien her ►

Atea - Anne-Marie Tørnes-Hansen

"Vi måtte erkende, at tiden var løbet fra vores lønsystem, og at vi havde behov for en mere optimal løsning"

★★★★★

Læs hele historien her ►

Lønoutsourcing med backup
Ingen sårbarhed - altid backup

Ved lønoutsourcing til Visma skal du ikke længere være bekymret for ferie, sygdom eller andet fravær. Vi er altid flere personer om hver kunde og præcise procesbeskrivelser sikrer, at enhver lønmedarbejder kan overtage en opgave med det samme. Du er derfor garanteret en lønbehandling, som aldrig bliver ustabil.

Der er mange love og regler - og vi kender dem alle sammen

Inden for løn og HR er det næsten et fuldtidsarbejde i sig selv at holde sig opdateret på alle lovene, reglerne, overenskomsterne osv. Ikke desto mindre har det stor betydning for en korrekt lønbehandling, at de involverede parter kender og forstår reglerne og lovgivningen på området. Derfor lægger vi stor vægt på, at vores lønkonsulenter er 100% opdaterede. Det er nemlig din garanti for, at lønbehandlingen altid er korrekt og ajourført.

Bliver der vedtaget en ny lov eller indført nye regler, vil vi altid være på forkant og komme med forslag til ændringer, så din lønadministration er optimeret i forhold til de gældende standarder. Læs mere om lønoptimering her.

Lønoutsourcing med kompetent sparringspartner

I får en erfaren og dygtig sparringspartner

Ved en lønoutsourcing med os som partner, bliver der ikke tale om et fjernt lønkontor, hvor ukendte ansigter håndterer jeres lønadministration. Vi prioriterer højt, at vores lønbogholdere bliver en synlig del af jeres virksomhed og ikke mindst betragtes som dygtige og proaktive samarbejdspartnere. Derfor sætter vi os grundigt ind i jeres forretning og de udfordringer og muligheder, som findes i jeres organisation.


Fleksibel lønrapportering, som passer til jer

Løndata skal oftest bruges mange steder i organisationen. Derfor har vores lønkonsulenter fokus på, at data nemt kan tilgås og ikke mindst integreres med de øvrige systemer i jeres virksomhed.

 Når vi skal planlægge lønrapporteringen, sætter vi os grundigt ind i jeres virksomhed og de behov og krav, som ledelsen og andre interessenter har. Lønrapporteringen bruges eksempelvis til opfølgning på KPI'er, timeantal, lønsummer mv., og vi gør derfor meget ud af, at rapporten afspejler netop de paramtre, som er vigtige i jeres virksomhed.

Store besparelser ved lønoutsourcing

Vi har en tro på, at vi leverer Danmarks bedste lønoutsourcing med de dygtigste lønbogholdere. Vi udfører vores opgaver baseret på nyeste teknologi og de mest optimale arbejdsprocesser. Vi har stor fokus på at forbedre os selv og finde nye metoder, der kan skabe værdi for vores kunder og os selv.

 

Er I +500 ansatte i jeres virksomhed, vil der ofte være store besparelser at hente, når I vælger at benytte Visma til lønoutsourcing. Vores erfaring siger, at vi kan udføre lønbehandlingen 20 % billigere end et eget inhouse lønbogholderi.

Hvordan kan vi det? Det kan vi, fordi vi har stor erfaring med at optimere rigtig mange forskellige arbejdsgange og kombinere dette med et optimalt systemvalg. Det sikrer, at I som kunde opnår en smidig, enkel og funktionel lønfunktion til en yderst konkurrencedygtig pris.

Vi kan hjælpe dig med følgende:

Uanset om du har behov for hjælp til enkelte opgaver eller ønsker at outsource hele lønfunktionen, kan vi løse opgaven.

Mere info om lønoutsourcing?

Ønsker du mere information om Vismas lønløsninger og om, hvordan vi kan bidrage til at modernisere og effektivisere din virksomheds lønfunktion?

Udfyld din mail til højre, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du er også altid velkommen til at kontakte os på:

Salg: 69 69 14 92

 

Lønkunder der har tilkøbt denne ydelse kan kontakte Servicedesk/Support med lønrelaterede spørgsmål på:

Support: 70 22 78 11

5 grunde til at vælge lønoutsourcing

1. Skru op og ned

I en klassisk lønfunktion er der perioder med travlhed og perioder, hvor aktivitetsniveauet er lavere. Men omkostningen ved lønfunktionen er den samme. Ved en lønoutsourcing betaler man kun for de timer, som rent faktisk bruges til effektiv lønadministration. Er I en virksomhed i vækst kan I pludselig opleve at mangle ressourcer i lønadministrationen, men den bekymring vil aldrig eksistere ved en lønoutsourcing.

2. Brug tiden på forretningen

Lønfunktionen er en af de vigtigste i virksomheden, men for lederen måske ikke den mest spændende. Alle de timer, som bruges på lønadministration og øvrige back-office funktioner er timer, som går fra udvikling af forretningen og andre strategiske opgaver. Ved en lønoutsourcing reducerer I tiden til administrationsarbejde.

3. Spar og effektivisér

De fleste virksomheder har fokus på at reducere omkostningerne og øge effektiviseringen. Begge dele kan opnås ved en lønoutsourcing. Vores styrke ligger især i evnen til at effektivisere og omlægge arbejdsgange og optimere systembrug og processerne i lønadministrationen.

4. Få en lønfunktion, som altid er rask

Det hænder, at medarbejdere bliver syge eller holder ferie. I en lønfunktion, hvor opgaverne er meget specialiserede, kan fravær medføre stor sårbarhed. Ved en lønoutsourcing er I altid sikret backup på opgaverne, og I behøver derfor aldrig at bekymre jer om sårbarhed i lønfunktionen igen.

5. Ud med "plejer" - ind med optimering

I lønfunktionen gør vi ofte ”som vi plejer”. Det er nemlig trygt og sikkert, men desværre også ineffektivt. Forældede arbejdsgange kan medføre mange usynlige og unødvendige ressourcer.

Ved at lade en outsourcingpartner gennemgå procsserne i jeres lønfunktion med erfarne og objektive øjne, vil I ofte opnå en optimering af jeres eksisterende arbejdsgange uden, at I nødvendigvis skal til at investere i nye systemer, løsninger osv. Læs mere om lønoptimering her.

Hent guide om lønoutsourcing

Om Visma

Visma er en førende leverandør af forretningsløsninger til små og mellemstore virksomheder. Vi servicerer hundredtusinder af virksomheder i Norden og vores løsninger bruges af millioner af brugere.

Brug af cookies

Kontakt os

Tlf: +45 70 27 31 30

info@visma.dk

Se alle vores lokationer